Sabrinaa Beyzalpay yaaaa ben de öyle doktor ilacı artık bıraksak mı dedi ben de zofer kullanıyorum bıraktıgım an bulantılar kusmalar geri geliyor :(
Beyzalpay Sabrinaa prilam daha zararsz onu kullanmanizi oneririm banada doktor birak artk dedi ama malesf cok kotu oluyorm
a_burcu_bur Betfer 25te kaç kiloysam, 29da da aynı kiloyum. 1 aydır kilo almıyorum 😝 toplamda 10 kilo aldım tabi 😂
Dr_dt_tugce Betfer 25. Hafta 4 kilo.. ama alınan kilo başlangıç kilosuna bağlı, yani zaten kilolu olan birinin az kilo alması gerekirken zayıf olan birinin çok alması beklenir, bence kendinizi karşılaştırmayıp tadını çıkarın.☺️
fenci_anne SuleMine bende canım bir hafta içinde 2 kilo aldım hep 4 kilo ile ilerlemiştim bi an da aldım 😭
SuleMine fenci_anne bugün doktordan fırça yedim zaten en son 2 ay once tartilmjsim hastanede 2 ayda 6 kiloyu nasil aldin dedi boğazım durmuyor maalesef
Mom3834 Betfer 20+3.. gebelik öncesi 62 olan kilom bulantı kusma ve tiksinmelerden 58 e düşmüştü, şuanda 60 🙈
Cagla0707 Zzehra55 canım senle aynı durumdayım bende 4 kilo verdim şuan durdu kilo kaybım bol su tüket zorla yeme sevdiğin şeyleri ye kimsenin seni zorlamasına izin verme zorla yedikçe kusuyor insan zaten 4-5.ayda almaya başlayacağız
Zzehra55 Cagla0707 cidden öyle aslında kimseyi dinlemiyorum nerdeyse tek ogunle ve meyveyle hayat sürüyorum teşekkür ederim ☺️❤️
CesurandEla Betfer bu konuda çok dertliyim 19 haftalığım 7 kilo aldım 3. Bebeğim.kızlarımda toplamda 9 kilo almıştım.Acaba erkek bebek bekleyen annelerimiz hep mi böyle? Yani önüne geçemediğim bir kilo alımı var gibi 🤷♀️