Zzehra55 Ben 12 haftalık hamileyim hiç bişey yiyemiyorum 5 kilo verdim ilk hamileliğim napmam lazım ya 😑
Cagla0707 Zzehra55 canım senle aynı durumdayım bende 4 kilo verdim şuan durdu kilo kaybım bol su tüket zorla yeme sevdiğin şeyleri ye kimsenin seni zorlamasına izin verme zorla yedikçe kusuyor insan zaten 4-5.ayda almaya başlayacağız
1999luanne Beyzalpay Sanırım yapıya bağlı 14haftaligm 2 kilo aldım suanlik anne tarafım hep kilolu çok korkuyorum 🤭
Zamanbukucu Şöyle bir hızlıca okudumda alınan kiloları benim kadar çok kilo alan yok sanırım 🙄😅 67 işe hamile kaldım 34 haftadayım 87 olmuşum 20 kilo almışım 🥲🥲
Sabrinaa 20 haftalığım henüz hiç kilo almadım ve malesef bulantılarımda hiç geçmedi benim gibi olanlar var mı 😔 16. Haftada kesin bitiyor dediler bulantı için ama malesef ne iştahım yerine geldi ne bulantılarım geçti.
Beyzalpay Sabrinaa ben 22 haftadym prilam kullaniyodm acaba gectimi diye dun gece ilac icmedm bugun cok afedersn kusa kusa bi hal oldum 🤦♀️
Beyza97 21 haftalık hamileyim 5 kilo aldım bulantilardan ötürü ekmek patates yedim bence az bile aldım bunada şükür 😂 53 tüm 58 oldum doğuma kadar bı 10 daha alırım gibi geliyo bana
Sabrinaa Beyzalpay yaaaa ben de öyle doktor ilacı artık bıraksak mı dedi ben de zofer kullanıyorum bıraktıgım an bulantılar kusmalar geri geliyor :(
iremby minnakannecim ya ben ilkinde 35 kg aldim o yuzden bu cok iyi 😅 ben normalde kilo alan biri değilim ama hamilelikte su icsem yariyor🙈
Aslihancihan 61 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kilo olmuşum 24+3 günlük hamileyim çok fazla aldım 🤦🏻♀️