Elif3534 Betfer ben 50 ile hanile kaldım. 38. Haftadayım 13 kilo aldım. Daha da alırım 😄 ama bence kaç kilo ile hamile kalmak da önemli. Herkes kendi bünyesine göre alıyor. O yüzden kıyaslamak yanlış 😇
Seymanur_22 Seymaayyy ilk haftalarda normal ama bundan sonraya bakıcaz fazlasıyla alırım gibime geliyor 😂
Ayliz_Metehan Ada92 iyiymiş valla ben de 34+4 18 kilo aldım😇 bebiş 2200 suan ilk hamileliğimde de 30 kiloya yakın almıştım benim öyle oluyor ama veriyorum sonra dert değil sağlıklı olalım da 🙏🏻🥰
Reyhandmrl Betfer 34 hafta 9 kilo aldım. Erken doğum riskim var kaç kilo alırım bilmiyorum . Hiç iştahım da yok zorla yiyorum .
_mormenekse Betfer son günlerde cok daha belli oluyor gobis 2 mt onden gidiyor 😀😊 35. Haftadayiz 11 kilo aldım bebiste 2580 gr su anlik ikimizde saglikliyiz bnmde onunda kilosu normal doktorumuza göre saglikla kucaklarımiza almayı nasip etsin rabbim 🙏❤️
Esilamom 29 hafta +4 kg ama bianda karnım patlayacak gibiyken bazen hiç görünmüyor bile bu haftalarda çok ödem oldu elim ve ayaklarım zonkluyor resmen 😌
Ece003 Betfer en fazla ben aldım 😂9 haftada 5 kilo 🌸2.5 sene bekledim tüp bebek horman ilaçları aldığım için çok fazl şiştim birden bire
Zehra1234567890 Haftadayım henüz kilo almadım hatta 1 kilo vermiş görünüyorum ilk gebeliğim kızım olacak inşallah 🤭😊🤲🏻