Esra_baki Betfer 65 tim 75.500 um şu an 10 kilo 500 gram 😊 ilkindede 65 le hamile kaldm 80 le bitirmiştim
H2hamide Ada92 ayyy ayniyiz canim bende 34+3 ve 6 kilo aldim iki hafta once gittigimde 2037 gramdi yarin randevum var kac gram oldu merak ediyorum senin bebis kac gram
nazmiyeee gage hiç bişeye dikkat etmedim vallaha herşeyi yedim ama bu aydan sonra alacam gibi gözüküyor aşırı şiştim
Kardeleen eylul02 4 kiloyu bulucak gibi geliyor bana. O yüzden biraz daha az yemeye başladım. Ekmek falan çok yiyodum tam buğdaya yemeye başladım arada
miniya Betfer 1.65 boyum. 68.8 kilo ile 5 haftalık gebeliğimi öğrenmiştim. Şu an 76.5 kiloyla 34+1′deyim 🤗
aysegul8 Buyuyoruzannecim1 Şu an 11+4 haftalık olduk. Karnım çok şiş 4-5 aylık gibi böyle olması normal mi acaba 🤔
Gul27- 12+2 haftalıgım hıc kılo almadım henuz ama bu sekılde kılo almazsam bebek gelısır mı dıyede cok dusunuyorum suan ıse kılom 50
Buyuyoruzannecim1 aysegul8 benimde sizin haftalarınizds öyleydi gazdan şişkinlik oluyor gebe karni 18 le beraber hafiften cikmaya baslamisti cunku
busraa____ 48 ile hamile kaldim 2 kilo verdim migde bulantilarindan suan 14. haftadayiz verdigim 2 kiloyu almisim.