Dilekcnkn Harryer34 Her türlü mide bulanıyor zaten korkunun ecele faydası yok derler içelim gitsin 😂😂
2melekannesi_ Harryer34 çayın suyun falan içinde kötü oluyor asıl ya içtiğin şey yağlı yağlı oluyor yağ bardakta kalıyor birde tam alamazsın yani vitamini bir de çay sıcak olduğu için yapısını bozabilir. Ekmek üzerine damlatabilirsiniz
Ozlemflz Harryer34 çayın içine koymak doğru değil ilacın faydasını göremezsin. Ben yağ gibi olduğun dan ekmek üstü alamıyorum. En güzeli süt veya yoğurt icine katıp yemek.
Nazli_ayar Harryer34 Corba yada yemegin sulu kismina kaşığa damlatip öyle kullaniyorum. Yoksa bende içemiyorum.
Melike3535 Taze1anne bende kullanıyorum benim ki hem kokuyo hem tadı bi tuhaf değişik isimde demekki 1 tane d vitami yoktur galibA
Eccem12 Harryer34 ben kahvaltıda 1 parça ekmeğin üzerine damlatıp onun üzerinede 1 parça kaşar peynir koyarak tükettim
Nazli_ayar Harryer34 oluyo evet. Zaten suya damlatinca bardakta kalıyor yapışıyor. Ekmeklede sevmiyorum.
07-02-2019 Harryer34 yogurt la emilimi daha kolay diye yogurt damlatıyorum yemek yerken yogurt yiyince tat almıyorum