Derinim2203 Kızlar merhaba 2 gün önce hastaneye gittim idrar tahlili verdim enfeksiyonum var mı diye enfeksiyon çıkmadı ama protein kaçağı çıktı doktorum dikkat etmen lazım dedi zaten tansiyonum gebeliğin başından beri hep düşüyor bu durumla karşılaşan var mı
bykarakan Derinim2203 bende 2 gün önce kontorldeydim eştr yaşlanma vardır acaba kaçak da mı var diye tahlil verdim şükür temiz çıktı ama yaşlanma devam maalesef korkuyorum erken olacak diye
Mgokkilicc Derinim2203 Dikkat edin bu sıcaklarda kendinizi hiç yoracak şeyler yapmayın sürekli tansiyonunuzu ölçüp not edin doktorunuza haber verin 14 8 olduğunda falan inşallah havalar biraz soğuyunca rahatlarsiniz rahat geçer hamileliğiniz 😌 benimde kışın hiç bir şey yoktu 32. Haftama kadar çok güzeldi her şey şimdi az bir şey bir şey yapmaya kalkayim.hemen tansiyonum oynuyor
Derinim2203 Seda_nrr tansiyonum yükselmemesi için dikkat etmem lazım çok tuzlu şeyler yememe lazım 21+3haftalık hamileyim
Derinim2203 Mgokkilicc gün içinde kaç defa ölçüyordunuz peki benimde en korktuğum şey gebelik zehirlenmesi
Mgokkilicc Derinim2203 Benim evde tansiyon aletim var o yüzden kendimi azcik kötü hissetsem ölcüyorum birde doktor ölcmemi istediği için 4 kere ölçmeye özen gösteriyorum gün içinde 37 de alabiliriz böyle giderse dedi o yüzden 😐
Seda_nrr Derinim2203 Benim ara ara yüksek çıkıyor takipteyiz şuan :) 32 haftalığım bakalım çıkmaz inşaAllah 🙏🏻
sivlimglsh Seda_nrr yüksek dediğin kaç acaba mesela benim tansiyonum 11/6 dır. 12 olunca başım ağrıyor anlıyorum
Derinim2203 Mgokkilicc rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık Ken başladı tansiyon yüksekliğiniz 37 de gelişimi gayet güzel olur içini ferah tut cinsiyetiniz ne erkek bebeklerde bu tansiyon sıkıntısı oluyor diyorlar
Mgokkilicc Derinim2203 Ben kronik hipertansiyon hastasıyım gebeligimde olmadı ama tansiyonum çok iyi gidiyordu 32 ye kadar dediğim gibi sıcaklar çoğaldı güzel günler bitti çok iyi geldim bu zamanlara bin şükür ♥️ kız benim
Seda_nrr sivlimglsh benim normal tansiyonum 12.3 felan oluyor hiç rahatsız etmiyor.Yüksek çıktığı zaman 14.8 felan oluyor Yüksek tansyonum ama oda çok sıcak sa hava yada çok heycanlıysam doktorda yüksek çıkıyor evde ölçüyoruz hep 12 lerde
gulsah_2013 Seda_nrr benim de evde 12/8 gibi gidiyor doktora gidince 15/10 görüyoruz şok oluyorum valla
Seda_nrr gulsah_2013 ya havalar sıcak birde ben doktora giderken çok heyecan yapıyorum o yüzden çıkıyor 😂 doktora birde çıkarken ölçüm diyorum ölçüyorlar tekrar 12 lere inmiş oluyor
gulsah_2013 Seda_nrr dün doktor da bana senin tansiyonu artık çıkarken ölçelim dedi ultrasondan sonra rahatlıyorum çünkü 🙂
DerinsMomm Benım hep protein kacagım vardı.Ama tek basına bir sey ifade etmıyor.Tansiyonunuzun yükselmemesi lazım.Tuzu azaltın.