Adalina09 Kizlar hamileyken mayonez yiyen oldu mu makarna salatasıni çok severim çok da canım istiyor içine azıcık mayonez koysam sorun olur mu
Lulemom Adalina09 yediğim oldu tabi ama mümkün olduğunca yemedim. Abartmazsan bişi olmaz. Yediğin zamanlarda da miktarı az tut
Adalina09 Ilayda11 Lulemom Dilekcnkn Ilayda11 Engzlevlt İçimi rahatlattiniz gerçekten bazısı çok abartıyor çiğ yumurta var bakteri oluşur falan filan çoğu da pastörize yumurta sarısı olduğu ve raf ömrü uzun olduğu için bir sıkıntı olmaz diyor 🤗
Ilayda11 Daha dun yaptım yedım 🥰 bu sabahta tost yaptım yine mayonez vardı yanı ben asla hayatımdan atamadım mayonezi😂
Ilayda11 Dilekcnkn bencede cunku cok fazla yememiz gereken şey var ama ben yiyiyorum marketten aldıgım sucuk, nagıt, sosis, yada patates makarna, beyaz ekmek, hamur işi nescafe 😂😂
Dilekcnkn Ilayda11 Yani 3. Gebeliğim benimde inan ki ilk kez duyuyorum yok hamburger yok balık bilmem ne benim için önemli olan doğumdan sonradır çünkü direk bebeğimize etki edecek bunlar yani sosis yedim diye bebeğimde sosis yemeyecek hamileyken tabi bu benim kendi görüşül herkesin görüşünede saygı duyarım 😂😂
MeetJoeBlack Mayonez ev yapımı olursa önerilmiyor içinde çiğ yumurta olduğu için. Kullandığınız mayonezin içindekiler kısmına bakın orda pastörize diye yazar zaten ama tabi çok fazla tüketmenin de bi faydası olduğunu düşünmüyorum 🙃 ben canım istediğinde abartmadan yedim şahsen.