Betl01 esratpl bende sali günu olucaktim dun testtim pozitif cikti bitincede 16 haftalik olucam insallah cok gecmez haftam ya o haftada atilir heralde dimi
Akyuzkaralarfatma Bende iyiyim şükür iştahım düzeldi,karnım çok çok az çıktı daha ikiz gebelik olmasına rağmen
Akyuzkaralarfatma Alalh sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah kuranı Kerim çok dinliyorum çok etkisi olduğunu düşünüyorum 🤲
Caglaluna Akyuzkaralarfatma kesinlikle etkisi vardır huzur doluyo insan 🌸🥰 siz hissedebilirsiniz ikiz gebelik olduğundan bence erken değil
esratpl Betl01 atılır büyük ihtimalle ya daha ileri haftalarda atılanlar bile var. Çok geçmiş olsun 🌸
[silindi] Çok güzel bir konu olmuş yaa herkes yazmış fikrini🥰 bende kasık ağrım var diye üzülüyordum herkesin başlamış meğerse. Genişliyoruz açılıyoruz demekki
nurbanuerdogan Tuba_2013 merhaba bana rahim ve bebek büyüdüğü için normal dedi doktorum. Birde karnım geriliyor gibi oluyordu ama normalmiş ☺️
Tuba_2013 nurbanuerdogan valla dediginiz gibi 😄😄benimde bazen karnım bir geriliyor sanki 7aylik hamileyim 🙈
Nihal107125 Caglaluna benimde şükür bu hafta daha iyiyim. Her geçen gün dahada azalıyor bulantılarım. Bugün rahat yedim hamd olsun.🥰 Cinsiyet öğrenemedim. Göstermiyor ona üzülüyorum biraz. Merak ediyorum 🤷 https://www.hizliresim.com/tlgrml4
nurbanuerdogan Nihal107125 erkek olabilir mi acaba pek bilemedim hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun 🙏🏼☺️
Nihal107125 nurbanuerdogan Amin insaAllah. Bende tahmin almak istedim. Gostermiyor🤷 😂😂 Teşekkür ederim
nurbanuerdogan Nihal107125 bizim ki baş aşağı durup bacaklarını açarak 12 inci haftada gösterdi bu hafta daha da emin olduk 🙈 gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin 🧡
Yeniyim nurbanuerdogan benimde 3 ay bitti rahatsizliklarim oyle basladi 2 gün kaşık agrım oldu bugünde karnım sancılanıyor
nurbanuerdogan Yeniyim bende bir kaç gündür aynı durumdayım ağrı gibi değil de birden sancı giriyor gibi batma oluyor gibi.
Yeniyim nurbanuerdogan Evet ağrı değil birden sancı yapıyor korktum bende ya umarim normal bi durumdur
emelsena Caglaluna benimde 13. Haftada yeniden başladı mide bulantım devam ediyor. Yediklerimden keyif almıyorum 😔