Aslihan2 Son değerim 4 gun once 51 di bugun 921olmus cok mu artış var sizce 😑 mol gebelik vs olabilir mi ? Dış gebelikte bu kadar yükselmez diye düşünüyorum ama bilmiyorum bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏🌸
geucy Aslihan2 biraz hızlı artmış gibi ama mol gebelik çok düşük bir ihtimal sanıyorum ki, paniklemeyin internete bakmayın ☺️ Belki de çoğul gebeliktir
Cicilibicili Aslihan2 benim de artışım fazla olmuştu çoğul gebelik başlayıp teke düşmüştü hatırlaaa🙈 güzel haberlerini bekliyorummm çokkk heycanlandımmm çok sevindim canımm🥰🥰
Aslihan2 papatya56 evet artışın güzel senin sende benim gibi yeni hamişsin rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏🌸
Aslihan2 geucy yaaaa🙈 arkadasm da ilk öyle söyledi çoğul gebelik olabilir diye ama insanin aklına hersey geliyor 🥺
Aslihan2 Cicilibicili yaaa canimm güzel haberlerle gelcem insallah 😍🥳 ama korkmuyor degilim bu kadar artış normal gelmiyor hayırlısı bakalm 🧡
Rabiagokturk 4+3 teyim şuan son adet tarihimin ilk gününe göre dün kan testimde betam 692 çıktı yarın yani pazartesi tekrar vericem bakalım ne çıkıcak sizce bu değer güzel mi kızlar ??
Rabiagokturk Bir gün önce yazmıştım ilk betam 692 iki gün sonra 1361 yükseliş sizce nasıl kızlar bilen söyliyebilirmi yarın kadın doğuma gidicem ama içime kötü bi his geldi dış gebelik mi diye😔😔😔
Aslihan2 Rabiagokturk gayet iyi görünüyor yükseliş gittiniz mi doktora o korkuyu bende yaşadım insallah sizde hayırlı güzel haberler verirsiniz 🙏
Rabiagokturk Aslihan2 bu cuma gidicez kesin görmemiz lazım dedi doktor inşallah görürüz 🤲 canım sende mi aynı şeyi yaşadın peki gördünüz mü keseyi nasılsın şuan inşallah güzel haberler almışsındır ?🌹
Rabiagokturk Civcivim_34 bu cuma gidicez canım tam sınırda çıktı benimki iki katından fazla olması lazımmış benimki sınırda o yüzden kötü his oldu içimde inşallah cuma görürüz kesemizi🤲🌹
Aslihan2 Rabiagokturk Evet banada ilk dış gebelik dendi betam yüksek ama kese yoktu bugün radyolojide daha iyi bir ultrasonds gördük kesemizi tam 5. Haftadayiz ☺
Rabiagokturk Aslihan2 ne mutlu sana canım kalp atışlarınıda duryursun rabbim inşallah sana 🤲💕 cuma inşallah bizde görürüz 🤲