[silindi] Kızlar Van’da gidebileceğim iyi bi doktor var mı doğumu da Van’da yapacağım ilk gebeliğim haftaya gitmeyi düşünüyorum önerileriniz varsa yazar mısınız
Dilekcnkn [silindi] Vandaki özeller biraz sıkıntılı sanırsam hafta sonu veya gece olmuyor doktor sadece sanırım lokman hekim var oda takipli hasta iseniz geliyor yani kanama varsa veya doğum başlamışsa geçen hafta oradaydım ve hastahane bulmak çileydi devlete gittim mecburen
Papatya_38 [silindi] Van’da yaşıyoruz bizde Med tıp Ercişte Lena hanım var , arkadaşım da yasemin hanım’a dogumm yaptı çok memnun lokman hekim hayatta yasemin hanım , bnde kontrol amaçlı Lena hanıma gidiyordum Erciş’te çok iyi anlatıyor ediyor
[silindi] İlk defa gideceğim zaten 5 haftalık şuan ama ben de araştırdım baya bulamadım sıkıntılı olacak sanırım doktor
[silindi] Erciş uzak bize özalpte görev yapıyoruz Papatya_38 Erciş uzak biraz bize özalpte görev yapıyoruz lokman hekime gebelikten önce gitmiştim ama Yasemin hanıma gitmedim değerlendireyim onu da sağolun