Hicranatov Kızlar alarjik rinitim var alarji beni çok kötü yapıyor ilaçlarımı kullanamıyorum varmı bi öneriniz ? Alarjisi olan varmı
sudamlasi Hicranatov ben varım kendimce aldığım önlemlerim var.. Mesela çamaşırlarımı dışarı asmıyorum evin içinde kuruyolar toz olmasın diye. Hastane hariç dışarı çıkmıyorum. Eve çiçek sokmuyoruz sık sık evde toz alıyorum🙂
rodin123 Aynı seyden muzdaribiz deliye döndüğüm zamanlar oluyor işin kötü yanı ben daha 8. Haftadada gebeliğin başlarındayım benim alerjim sünizitten kaynaklı gece çok uykusuzluk cekiyorum.Ama son zamanlarda kafamı yüksekte tutup uyumaya başladım yani iki yastıkla falan uyumaya çalış en azından uyuyana kadar iki burun deliğimde acık kalıyor bu sayede uyumada en azından çok sıkıntı cekmiyorum.
Hicranatov rodin123 Benimde 8. Haftam ya gözlerim biber gibi yanıyo devamlı hapşırıyorum burnum akıyo uykum geliyo ve çalışıyorum 😔
rodin123 Valla zor ne diyeyim burun tıkanıklığı var ve 3 ameliyat geçirdim geçmiyor alerjik rinitten kaynaklı oda sinüzitle bağlantılı acayip bişey 😑 Hicranatov