Kedisever Bunlara ınanmama ragmen 9. Haftamda meragımdan denemıstım 😂 sımdı anlıyorum tutmus tesaduf olabilir😂
Meraklibiri Liyalina kız nasıl yapılıyor merak ettim ama güvenilirliği olmaz bence bende diş macunuyla denemistim kızıma hamileyken🥲😂
Liyalina Meraklibiri ciktimi dis macunuyla Biraz idrarini sefaf biseye katiyorsun bir kaşık karbonat katiyorsun köpüklü olsa gebelik var kupurmese gebelik yok demek oluyormuş
Asena17 Liyalina esime de kendime de yapmistim bende kopurmedi esimde kopurdu birbirimizr baktik esim dedi ki ben hamileyim 😄😄😄😄😆😆
Ece003 Liyalina bende köpük köpüğe gelmişti ama hamile değildim kendinizi umutlandırmayın en güvenilir kan testi
badembid Liyalina hayatımda asla anlamadığım bir test, o kadar ucuz gebelik testi varken, sağlık ocağında bedava kan testi yaptırmak varken.. karbonat testine akıl sır erdiremiyorum
Liyalina Meraklibiri rica etsem tam anlatır mısın nekadar katilacak hangi macun olacak rica etsem tam anlatirmisiniz tşk ederim şimdiden
Meraklibiri Liyalina çok azcik diş macunu markası farketmez bi su şişesi kapağı kadar onu bi pet bardaga al üstüne idrarını dök biraz dursun azıcık karıştır kopururse hamile oluyomussun
Liyalina Meraklibiri yaptım önce macun sonra idrar sonr cubuk yardimiyla karıştır dim iyice krem sekline geldi sonr yaridan biraz az köpürdü diger yarisda krem kaldi