nazmiyeee kubraytekinayan henüz 27 haftalığım çocukluğumdan beri ağdaya gidiyorum doktor muanemden önce ayda 1 ağda yaptırıyorum 30 haftadan sonra 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum hazırlıklı olmakta fayda var 😊
02112017 35 deyim yaptım dün nolur nolmaz diye kontrole gidiyoruz ya ansızın Çatı muayenesi isterse diye şimdi 37 de tekrar yaparım
Hafsaramazan Gamzeok Ben her zaman kendim alıyorum canım o yüzden agdaya kuofore hiç gitmedim hamile olduğum için kimyasal içeren şeyler de kullanamıyorum hamileliğimin başından beri jilet kullanıyorum çoğaldılar ama yapcak bişey yok doğumdan sonra da epilasyona başlamayı düşünüyorum 😁ne büyük derdimiz var yaa 😂😂
mor_menekse1 Kızlar genital bölgeyi neyle temizliyorsunuz gebelıkte benim ilk gebeliğim endişeliyim 🙄
Kelebekkannesi mor_menekse1 benimde ilk gebeliğim kuaföre gidiyorum ağdaya , doktoruma sormuştum daha yeni gebeyken ağdaya gidebılır miyim zararı olur mu diye hiçbir zararı olmaz dedi 28 haftalığım sürekli ağdaya gidiyorum hem uzun süre tüysüz kalıyor bende rahat edıyorum
Sabriyeinall 33 de yaptım artık 2 haftada bir yaptıracam ne olur ne olmaz çatı muayenesi falan olursa diye 12 yaşımdan beridir agda yaptırıyorum gebeliktede değiştirmedim ağdaya devam ediyorum bana daha hijyenik ve daha uzun süreli geliyor
kubraytekinayan Gnssc mantıklı şuan 34 deyim 35. Haftamda randevum var ozaman alım artık 37. Haftada tekrar alırım 😊 ay valla çok zor işler 🤦♀️ Bianda gelicek korkusu böyle kalıcam 😂😂 felan 😂
mor_menekse1 Hafsaramazan ewt ya dert valla cıktı çıkacak ucları jilet çoğalıyor agda acıtıyor krem güvenilir dgil cok sıkıntı dogumdan snra bnde gdcem epilasyona İnşAllah 😂
mor_menekse1 kubraytekinayan 😂😂😂 Allah korusun sen hep hazırlıklı ol benim daha var o yuzden rahatım 😂
Hafsaramazan mor_menekse1 ya beni korkuttular bekarken epilasyona gitme sakın yumurtalıklari öldürüyor falan diye bende gitmedim çocuğum olsun da hele öyle giderim dedim 😂alakası yok halbuki saf ben işte napcann 😁ama doguruym inşallah ilk isim kökten bütün kıllarımdan kurtulmak olacak 😋
mor_menekse1 Hafsaramazan sorma ya bnde o yuzden gitmedim dediler hamile kalınca yıne cıkar kılar hormonlar degiştir paran bosa gider bnde yaptırmadım ewlendim şimdi doğumu beklıyorum keşke yapsaydım zor oluyo hep almak 😁😁
Fatossakin mor_menekse1 haklılar ama :)ben eskiden yaptırmıştım şimdi hamilelikte tekrar çıktı kıllar doğumdan sonra tekrar yaptircam lazer.ama yıllardır da çok rahattım hiç bosuna para vermişim yine çıktılar demedim valla:)
mor_menekse1 Fatossakin ya keşke bnde yapsaydım ozman şimdi hep çıkıyo birilerine de aldiramiyorum bide bebege zarari olur dıye tüy dökücü falan da kulanamayıyorum 🙄🤗