Hilkatkaradagli Gururunannesi Marulda çok varmış 🙂 İnşallah karpuzu görürüz zamanında sağlıkla gelsin bebisler şahsen sabredemiyorum nedense 😂
Minik_kalplim_ Hilkatkaradagli ben 34 oldum bana da kavun diyor 😂siz 36 sınız sizede kavun demiş 🤷🏻♀️
Hilkatkaradagli kelebeklerdeniz23 İkizleri çok bekletmiyolar sanırım sağlıkla gelsin minikler maşallah cnm 🧿
Cennet-polat Gururunannesi Bizim bebiş bu son 3haftada 300gr almış az almış ya 34de 2550idi az almasına üzüldüm biyandan kafama taktim ama doktor normal dedi
3MelekAnnesi3 Hilkatkaradagli dogunca büyürler inşallah 🤲🙏bende 37 de sezeryan olcam ama 38 e kadar durmayı cok istiyorum inşallah doktoru ikna edersem sorun sıkıntı olmazsa duruyum dicem
Hilkatkaradagli 3MelekAnnesi3 Evet cnm bizde kilosu baya geride ama çok şükür en son herşeyi normaldi doktor bekleyelim dedi yarın kontrolüm var haftada bir kontrol inşallah güzel bir sonuç alırım ya😶
Gururunannesi Cennet-polat Bak cnm bnmki de geriden geliyordu . Sabah yumurta yedim hep sütüm çok içtm kilo aldıran şeyler yani anladın mı hemen düzene girdik ☺️