Berrinn53 Hepinize merhaba arkadaşlar biz 12+3 deyiz üç gün sonra kontrole gidecem acaba cinsiyetini öğrenebilecek miyiz? Çoooook heyecaaaann 🤩
iremyasar Berrinn53 gösterirse olabilir tabiki bende 12.haftada ikili teste öğrenmiştim büyük olasılıkla erkek demişlerdi ve öyle de çıktı😇sizde inşallah öğrenirsiniz🙂
MinikMucizem23 Berrinn53 pozisyonu iyiyse öğrenebiliyorsun canım bana tahminde bulundu doğru çıktı 12+3 de
sumeyraballl Berrinn53 bende 12+3 de öğrendim canım o gün cinsiyet partisi de yaptım doktorum değişmez dedi 19 haftalık oldum hala kz özele gidiyorsan doktorunun cihazı iyiyse öğrene bilirsn tabiki de
Hlm_aydn61 Berrinn53 seni cokkkk iyi anlıyorum bende çok çok sabırsızım.ve yanılmalar çok oluyor detaylida kesin belli oluyormuş
Mrs-Turkk Tmda 12+3 te öğrendik kızçemii doktor diğer ay daha kesin derim ama kıza benziyor dedii 23 haftalığıım kızçe yani değişmedi hayırlısı olsun Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin👼🏻☺️
Hatice1907 Kadriye20 bende yaptırdım ama cinsiyetle ilgili bişey denilmedi sadece doktorum kıza benziyor demişti
Hilfigertommy Berrinn53 10. Haftada doktor yüzde 90 erkek demişti. 12. Haftada da fetal DNA sonucuna göre yüzde 100 erkek😂😂
gbyalcin Berrinn53 bana 12+0 da söyledi 😊 ama kesin söylemedi büyük ihtimalle dedi. Çarşamba günü gideceğiz biz de bakalım aynı mı 😊