Tgbylmz Birincisi sen benim mal varlığımı sorgulayamaz ve senden daha çok ödüyoruzdur diye emin konuşamazsın! Ki burdaki sorun ödenen vergi miktarı değil hamile bir kadına devlet hastanesinde yapılan rezillik ahlaksızlık terbiyesizlik! İkincisi devlet hastanesinde çalışıyorum buraya gelen insanlar bana mecbur her türlü terbiyesizliği yapma hakkını buluyorum diyen herkese bu ve içimde ettiğim onca laflarım! Sen onca yazılan şeyler içinde sadece bu kelimeme takılmışsan vicdanını sorgula benim mal varlığımı değil! Ben Ramazan vakti hiç bir şeyim yokken değil hastaneye gitmek pide almaya bile gitmiyorum ki insanlar benim yüzümden aç kalmasın diye! bizlerde çalışan insanlarız Ramazan vakti milletin keyfi yüzünden 1 saat geç orucumu açtığımı bende bilirim bende hakkımı helal etmem! Bu senle onların sorunu bana hakkını helal etmiyorum diyemezsin çünkü ben başım ağrıdı kirpiğim döküldü diye hastaneye giden bir insan zaten değilim! Ama bende insana insan gibi davranmayan devlet hastanesi çalışanlarına hakkımı helal etmiyorum! Hamilelik dönemimde sadece bir kere devlete gittim ve başkasına olan hıncını hiç günahım yokken yaptığı alttan muayene ile canımı yaktı! Ağlaya ağlaya canımı yaktınız dediğimde suratıma bile bakmayıp sıradaki hasta diye seslendi! Kusura bakma bile demedi! normal Doğumdan korkuttu ve muhtemelen o korku ile günlerce tansiyon sorunu yaşayıp sonunda gebelik zehirlenmesi yaşadım! Eğer sen de böyle bir çalışansan sende hakediyorsun ettiğim lafları! İnsana insan muamelesi yapmayan herkes her türlü hakareti duymayı hakediyor! Tartışmıcam hamile değilim hamilesin muhtelemen.. Sen benim sözlerimi Eğer ki böyle vicdansızca çalışan biri değilsen üstüne alma....