Nurylcndag arkadaşlar siz çocuk yetiştireceksiniz biraz bilinçli olun. Şiddetle bağırıp çağırarak hiçbirşey çözülmez. Hastaneyi ayağa kaldırmak ve bununla övünmek nedir?tabi şikayet edecek doktor iyi dingonun ahırı mı orası? Belli bir düzen var. Gücünüz yetiyorsa bağırın bakalım Cumhurbaşkanlığı köşkünde. Herkesin gücü gariban doktora öğretmene yetiyor.
Özelde bile belli haftadan sonra dr takibe almıyor, burada muayene de edecekler arkadaşımız doktorla tartışmış muayene edilmeden kavga edip çıkmış doktor onu kovmamış.şimdi doktor mu suçlu? E doktorla kavga ederken bir sürü insanı rahatsız etti, kaç kişinin muayene vaktinden çaldı günde 5 tane böyle adam gelse bu insanlar nasıl iş yapacak? Bir de bazen doktor dayak yemeyi hak ediyor diyen cahiller var o konuya girmek dahi istemiyorum, bu kişilerin yetiştireceği çocuğu da düşünemiyorum. Sonra sokakta şiddet var ailede şiddet var kadına şiddet var diye ağlayalım. İçimizde kimbilir kaç tane sağlık çalışanı( sadece doktor değil, laborantından hemşiresine hepsi çok kıymetli ve size hizmet sunacak diye ne nöbetlerle zorluklarla çalışıyorlar) var. Size hizmet sunabilmek için kaç yıl okuyor kaç saat nöbet tutuyor düşündünüz mü? Bu çalışanın insanlara faydası ne kadar ben bu dünyada kime ne fayda sağlıyorum kaç kişinin hayatına dokunuyorum diye de düşünün sorgulayın kendinizi, belki yaptıkları işin kapladıkları yerin kıymeti anlarsınız.
Ayrıca senin maaşını ben vergimle veriyorum klişesine de girmeyin o kişiler aldıkları ücretin kat be kat fazla karşılığın veriyor ve emin olun onlar sizden fazla vergi veriyor. O da o zmn bnm brüt maaşımdan kesilen vergiyle yapıldı bu hastane benim sayemde geliyorsun derse ne dersiniz?