Kızlar dün sabahtan nst kontrolüm vardi girdim sancım az çıktı 1 cm açılmayla eve gittim akşama kadar Doğurmak istiyorum diye evde kendimi yedim 😂😂 akşam da duşa gireyim dedim banyoya girdiğimde leke geldiğini farkettim tekrar hazırlandık hastaneye geldik nst girince sancım 70 80lerde çıktı normalde 14 Ağustosa sezeryan günü vermişti
ama tansiyonum bı yüksek bı düşük normal doğuma korkuyorduk açıkçası hemenn doktorumu aradılar ebeye telefonu bana vermesini söyledi bana dedi kendini normal doğuma mi hazır hissediyorsun yoksa seni bebeğine hemen kavusturmami ister misin deyince hiç düşünmeden sabırsızlıkla hemen kavuşmak istiyorum dedim🥰🥰 45 dakika içinde özel hastaneye yatisim yapıldı saat 22.33 de kızımı kucağıma aldım doğumhane de o kadar güzel ilgilendiler ki belimden iğne vururlarken bile hissetmedim doktoruma ve ebelere bu konuda sonsuz teşekkür ederim gerçekten rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin (narkozun etkisinden hala çıkamadım bazı yerleri değişik yazmış olabilirim) 😂😂😂🙈 sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz 🥰🥰🥰🥰