Aylin2011 Ecemmmmmmmmm ben de ikiz gebeyim perinatolog 24.haftan sonra progestan kullanmamı 30.haftada ciğer geliştirici iğne olmamı söyledi
Kezibankarakoc kirpapatyasiii sizin adınıza çok sevindim, ben de kullanıyorum progestan iki hafta sonra kontrol bakalım ne diyecekler , nidicart kullanıyor musunuz
kirpapatyasiii Kezibankarakoc eminim güzel sonuçlar almış olacaksınız 😊 evet kullanıyorum günde 4 tane 6 saat arayla
Kezibankarakoc kirpapatyasiii aminnn inşallah:) ben de 6 saat arayla 4 tane alıyorum , kaç haftalıksiniz suan
Kezibankarakoc Hiraumut doktorların her dediğine bakmamak lazım bence 34 gayet iyi , 25 altı sıkıntılı diyorlar ama siz yine de ağır iş yapmayın, çünkü bianda kısalabiliyor
kirpapatyasiii Kezibankarakoc 28+4 olduk çok şükür Rabbım e Hamdolsun 27 hafta olunca rahatladım 33 falan görürsek iyice rahatlayacagim 😊
Kezibankarakoc Serpiltsn bazen hiç bi etki yapmıyor bazen de kalbim hızlı hızlı atıyor başım dönüyor ama uzun sürmüyor , size yaptı mi yan etki
Makbule01 Ilkayy banada dotorum her şekilde hazır olun dedi şuan 29 haftadayim iki hafta sonra geri geleceksin dedi tansiyon bir çıkıyor bir iniyor neyapacagim bilmiyorum
Ilkayy Makbule01 gebelik zehirlenmesi olabilir sizde diye demiştir beklemekten başka cağremiz yok Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin