yuvamerve17 Demin birinin videosun da gördüm fenomenin ister normal olsun ister sezeryan artık hastane de 1 gün kalınıyor yazmış doğum yapan annelerimiz sezeryan olanlar 1 gün mü kaldınız yoksa 2-3 gün mü
Fiknet yuvamerve17 benim hastanemde her iki doğumda da 1 gün kalındığını söyledi eskisi gibi değil dediler 🤷
candanx Parsss hem doktorla konuşmamız o yönde, hem hastaneden doğum için fiyat bilgisi alırken böyle fiyat verildi. özellikle sezeryanda 1 gün çok saçma 🙄
Hsbsk yuvamerve17 benim doktorumda sezeryanda 1 gece yeterli oluyor dedi fakat hastane için ödediğim fiyat 2 gecelik. Bende eger bi aksilik olmazsa 2 gece kalmak istiyorum. Kizimda bir gece kaldım ve epey zorlandım
Krtalzyn yuvamerve17 saat 12 de doğum yaptım ertesi gün 12 de çıktık hastaneden ama ilk başta 2 gün demişlerdi ben de kalmak istemedim kalsaydım ertesi gün resmi tatildi o yüzden bi gün kalıp çıktım
Lulemom yuvamerve17 hastanesine göre değişiyor. Ben iki hastane araştırdım, birisnde bir gece kalınıyo. Sezaryende. Diğernde 2 gece. Bende 2 gece kalıcam.
candanx Parsss ben 3 gün kalmak istiyorum 😀 hem ağrım vs olursa rahat ediyorum hem bebekle güzel ilgileniyorlar