Busrase İlk hamileliğimde hep 1 hafta geriden gidiyordu 37 hafta 2700 doğdu ama bu hamileligim her gittiğimde 10 gün ilerde söylüyorlar haftasını acaba kilolu mu olur
yuvamerve17 Busrase benim 5 hafta öndeydi bende çok iri olcak diye korktum geçen gittiğim de durmuş 2 haftaya düşmüş ileri olması. Yani her an hersey olabilir. Kaçıncı haftadasınız suan
kadifemsii Busrase bebeğim ilk dönemler 2 hafta önden gidiyordu hamileliğimin sonlarına doğru artık önden gidiyor demedi doktorum 40+3 te 4.100 52 cm doğdu
Busrase yuvamerve17 5 hafta mi çok yüksek mis 16 hafta 5 günlük ama 18 hafta 2 günlük çıkıyor her gittiğimde aynı 10 gün ilerde soyluyorlar
yuvamerve17 Busrase 33. Haftam da 38 olarak gözüküyordu ölçümleri. Suan 36+5 pazartesi doktora gidicem bakalım suan ne durumda
balbocegimm Busrase bunu bende cok merak ediyorum 28 haftalıkken gittim doktor 31+4görünüyor dedi o şaşkınlıkla kiloyu sormadım oda söylemedi suan 29+3üm
Bankacianne48 Busrase ilk bebeğim 2 hafta ilerde gidiyordu 37+2de 3330 doğdu. Suanki hafta ilerde gidiyor bakalım nasıl doğacak 🤣