Tugba86 Merhale 2 sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen çok az doktor var.siz doğmunuzu nerde yaptınız?
Kivircik Ask_hosmus İlk doğum la ikinci doğum arasi kaç yıl sonra sezeryan sonrası normal doğum yaptinuz
VeraVrea Ask_hosmus bazı sorularım olacak lavman hangi aşamada yapıldı? bütün bu süreler toplamında yemek yemenize izşn verildi mi yoksa sezeryan olabilir diye aç kalmanız mı istendi?
Ask_hosmus VeraVrea sezeryan olur diye aç kaldım ama çok aç olduğum için çorba içirdiler yudum yudum su içtim lavman belli bi açıklık oluyo 2cm den sonra yapıyorlar sanırım
Ask_hosmus FatmanurAyz yani çocuk çıktı zannettim ve bir an refleksle geri çektim vücudumu boyundan altı çıkmamıştı heralde yırtılma oldu o yüzden 😊
FatmanurAyz Ask_hosmus teşekkür ederim ya valla ılk çocuk olunca bsy de bılmıyorum doğuma da çok az kaldi 38 haftalığız normal dogum düşünüyorum ınsallah kolay olur ya dua eder misiniz benım ıcın 🥰🙏🏻
Ask_hosmus Merve_snck yok suyumu hastanede ebe patlattı sancım varken çamaşır astım çünkü sancı geldiğinde hemen hastaneye gitseydim orda çok beklerdim strese girerdim diye evde çektim sancımı biraz o yüzden 😊
Ask_hosmus nazmiyeee bende çok korktum da ıkınmayla alakalı canım o yırtık olması ya da kesi olması tamamen ıkınma ve nefesle ilgili bişey😊
Ask_hosmus NihalK bebeğin başı kanala girmemişti canım onu bekledik ters değildi bebek ters olsa beklemezler😊
Ask_hosmus buiyimi sezeryanın sonrası berbat bişey ve kalıcı hasar bırakıyor sende normal de belli bi sancı çekiyorsun sancıya dayanamazsan epidural alırsın ve günlük yaşamına devam edersin sezeryanda öyle bi şansın yok😊