Pinar124 Merhaba 38 haftalık hamileyim ntsde sancım çıkıyor hep dün de nts kaymış bende sancı ölçen yeri bastırdım kaymasın diye 100lere cıktı sancim sancı hissettim ama ben bastırdım diyemi oldu acaba diye düşünce var aklıma da
tugcecaliskann Pinar124 Benim oğlanda evde topanıyo toplanıyo toplanıyo nstye gidiyorum bi rahat sanki kasılan toplanan o değiş çok az gözüküyo ayar oluyorum böyle ☺️
tugcecaliskann Pinar124 Gerçekten de öyle ya dün gece rüyamda gördüm doktor ult.. muayene ediyordu ayağı kalkıyordum birden suyum geliyordu 😂 Ama malesef işin sonunda uyandım ☺️
Pinar124 tugcecaliskann hayır olsun canım rüyan. Bende suyum gelsin hastaneye gidelim hemen istiyorum bide hasta oldum son zaman çok zor geçiyor. Bi an önce sağlıkla gelirler insallah💓
Snur94 Nts de arada karnım sertleşiyordu benim omlar 40 50 çıktı ama sürekli çatı agrım var oturamıyorum akşamları resmen ve belim adet olacakmışım gibi agrıyor ama o agrılar görünmüyor normal mi
Pinar124 Snur94 canım kasığımda ve belimde olan ağrıları benimde görmüyor cihaz sadece karnım kasıldığında sertlestiginde sancım çıkıyor. Normal galiba