Ayselaysun Cnm öncelikle çok geçmiş olsun, bende 33 haftalık oğlumu doğum yapmıştım 12 gün kuvozde kalmıştı. Bizi de sağlık ocağından aramislardi hastahaneden sağlık bakanlığına giden topk kanında genetik hastalık çıktı diye aradılar dünyam başıma yıkıldı . Direkt gittim görüşmeye eşimle biese fenilketonoru diye bı gen rahatsızlığı dediler omur boyu protein tüketmesi gerekiyor zihinsel engelli oluck vs deidler mahvoldum ikinci kanı verdik sonuç çıkana kdar her gece ağladım yalvardım Rabbime..bebeğim kuvozde böyle bı hastalık dediler napicam diye delirdim rsmen. Sonra hastaneden direkt sonuç veren bı test vardı 500 TL ücretli onu yaptırdık ertesi gün sonuç temiz geldi. Ve bakanlıktan da ikinci sonuç temiz geldi Allah’ıma şükürler olsun şuan 2.5 yaşında gayet sağlıklı.yani demem o ki olabiliyor bazen yanilabikiyorlar. Hatta bize şey demişti doktorumuz bebek aç karnına yani hiç beslnmeden direkt kan alındıysa o kan da muhakkak bseu çıkmıyor hiç korkma bu bebek gayet sağlıklı temiz gelecek sonuçlarınz dedi öyle de oldu. İnşallah sizinde temizdir cnim ,🤲