Minnakkkk Anneler nolur bize dua edin 40+1 haftalığım 33 aylık kızım atesler içinde dusuremşyoruz ateşini ikisini de dusunuyorum nobetteyim şimdi basında uyumuyorum ateşi dussun diye bekliyorum Bi yandan da ya dogum olursa diye içim içimi yiyor 😭😭
havvakaratas_09 Minnakkkk Rabbim şafi ismiyle şifa versin bol bol ılık duş aldırın ya da direk hastaneye götürün ateş beklemeye gelmez 😔
AysLLL Minnakkkk ah kiyamam ben sna ya 😔 tez zmanda iyi olur insallh yokmu cagrcagin biri gunah snada ama
[silindi] Minnakkkk ay nasil zor bir durum ben de hep bu düşünceler icindeyim Allah sifa versin yavrucaga iyilessin insallah hemencik🤲🏻🤲🏻
Minnakkkk havvakaratas_09 amin inş canım aldırdık yatırdık bakalım calpol da verdim ne kadar etki edecek
Kubrakorkut Oyy Rabbim yardımcın olsun canım benim sakin olmaya çalış kızının nesi var hastaneye gittiniz mi ılık duş aldırın isterdiniz Rabbim korktuğumuza uğratmasin bişe olmaz inşaallah Rabbim şifa versin kızınıza
Minnakkkk Kubrakorkut bilmiyoruz ki gun içinde birden karnım agrıyor dedi midesi bulanıyodu bişey yemedi aksam dan beri de dusmuyor ateşi dus aldırdık şimdi bakalım yanımda uyuyor calpol da verdim bekliyorum oyle
Minnakkkk AysLLL inş canım aslında ailem yakınımda ama kimseyi telasdırmak istemiyoruz eşimle nobetlese bekleriz dedik suan bakalım nasıl olur
Senayyalcin Minnakkkk Çok geçmiş olsun hemen düşer ateşi iyileşir inşallah ateş 38-39u geçerse hastaneye götürün tedbir olsun 🤲🏿
Kubrakorkut Minnakkkk Himm calpol düşürür Allah’n izniyle canım sizde kendinizi strese sokma yin Rabbim şifa versin havalar çok sıcak sıcakta mi gezdi napti Rabbim beterinden saklasın geçer Allah’ın izniyle yarına kadar rabbim korusun evlatlarimizi okuyun üfleyin bol bol Ayetel Kürsi bide etehuyati duası çok faydalıymis okuyun isterseniz
teletabi Minnakkkk rabbim şifa versin. Salgın carmış ishal kusma eşlik ediyorsa hiç beklemeden acile gidin
Minnakkkk Kubrakorkut hala dusmedi 38 e kadar dusurebildik bu zamana kadar 😒 hep okuyoruz canım aslında dun aksam hava biraz serindi biz de camı actık sanırım cereyanda kaldı 😒 yani Baska turlu oyle zırt pırt hastalanan Bi cocuk değil