Glcn22 Mltm07 valla ay da bir kontrole giderken çok özlüyoduk oğluşumuzu seni anlıyorum şimdi giderken oğluşumdan çok sancım çıktımı doğurcam mı diye gidiyorum 😂😂
Mltm07 Glcn22 hassas içerikte çok bakınca dayanamıyor insan merak ediyorum valla ayy pozitif doğumlar dilerim 🙏🏻☺️ İnş o günlere gelebiliriz tam sonbahar bebişi olacak ne güzel benim kışa denk geliyor 😪
teletabi Mltm07 normal canım. Son ayda da yinemi doktor kontrolü diyosun. Ben sen 1 ay 3 günde bir gittim pendikten üsküdara koca göbekle 🙈🤦🏼♂️
Mltm07 teletabi kıyamam ya bu sıcaklarda 😰😪 bir an önce sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️
zahidinannesi Mltm07 özel kliniğe gidiyorum, 15 gün içinde de kontrol hakkımi kullanıyorum sonrasinda bir ay sonra gidiyorum 🤗
Clementinee Mltm07 canım bende özele gidiyorum başta haftada bir gittim sonra 3 hafta sonra gel dedi şimdi 2 hafta sonra değişiyor 11. Haftam
ege_ayaz_mom Mltm07 Benide ayda bir çağırıyor doktorum ideal yani ayda bir sizin haftanizda başlamıştı doktorum magnezyuma ama ictiginde yok hiç 🥺
anneoluyorummm_ Mltm07 çok normal 30 dan sonra 2 haftada 36 dan sonra haftada 1 e düşüyor 36 dan sonra nst başlıyor zaten
Esra_baki Mltm07 Bir ayda gittim hep en son 34 de gitmiştim. İki haftada gel artık dedi randewu bulamadım 37 de gideceğim bir daha