ElifB08 Deniz1990 türkçede bi anlamı olmadığı için kedilere koyuyor olabiliriz 😅 miyav’dan türetilmiş gibi
Gul-42 Gizemnurrr canım ben nettende baktım dora erkek ısmı hatta survıvor yarısmacısı vardı dora erkek
Ece003 Gul-42 yok dora diye esmer bir kız vardı çantasından birşeyler çıkartıp keşif yapıyordu bakabilirsiniz gogle amcadan ☺️
Rina Gizemnurrr İki isimli olmaktan çok çekmiş biri olarak keşke sadece Dora koysanız derim. İleride kızınız da size teşekkür eder. Keşke bana da tek isim koysalardı😇
1_minik Gizemnurrr alp dora diyecektim ki kız demişsiniz ben de erkek adı diye biliyorum ama sonuçta bebiş sizin istediğinizi koyarsınız belki unisex bir isimdir bilmiyorum 🙈
Gul-42 Ece003 ay onu bılmıorum valla ben😀bakayım bi baktım ama ordaki dora abd cızgı filmi yabancı ısım olarak dora 😀
DsMom Gizemnurrr Biz de kızımızın adını Dora koyacağız💕 eşim de ben de iki isimliyiz bir faydasını görmedik o yüzden tek isim olsun dedik😄 Ama iki isim olacak olsa Birce Dora diye düşünmüştüm. Sağlıkla gelsinler😊
DsMom Busra333 Neyse ki survivor iki güne unutulur😊 Dora aslında daha çok kızlarda var erkek olanı Doruk ama o yarışmadan sonra insanlar erkek sanmaya başlamış, unisex de diyebiliriz sanırım☺️
ftmnrdmrl Azra dora Deniz dora Damla dora Hira dora Mila dora Mira dora 🤔 Söylenmesi kolay ve uyumlu olabileceğini düşündüm 🤔