Sumergun 31 haftalık olduk ama Dr ölçümünde 33 çıkıyoruz 😪 bizde bugün yalancı sancı tam olarak nedir yani adet ağrısı gibi ağrılarınız mı oluyor ? Benim sadece bazen kasıklarıma bişey batıyor gibi oluyo oda çoğunlukla yatarken dönerken oluyor
Sumergun Bebegimicin1 enfeksiyon mevzusu garip yaaa o günlerde azıcık az su iç hemen enfeksiyon başlamış diyorlar ama belirti olmuyor bende kaç sefer oldu öyle
minikprensimmm123 Sumergun Aynen öyle ya 27 haftalıkken leu diye değer idrar da 100 çıktı ilaç kullandım 25 e düştü ağrıyla gittim tekrar antibiyotik verdi doktor şimdi tekrar 100 e çıktı ve sancı yapıyor oda
2baby1moms 31+2 günlük olduk arada alttan sancılar geliyo. Bugün hem sancı hem de ayak ağrısı ile uyandım
Anesanne emiras59 canım bizim de baş çevresi 3 hafta önde dedi doktor sonra babası da böyle mi diye sordu. Evet bizim babamızın kafası da büyük dedim☺️O zaman ondandır genetik dedi. Sizde de öyle olabilir mi
emiras59 Anesanne bilmem ki eşimin kafası büyük gelmedi bana hiç doktor bir şey demedi zaten tehlikeli olsa söylerdi di mi içinde sıvı birikimi olunca görüyorlarmış öyle bir şey söylemedi
Sumergun Anesanne yok sadece baş değil tüm ölçümler için öyle çıkıyor canım yaa yoksa evet dediğin gibi bizim de eşimin öyle
Kelebeeek minikprensimmm123 30+3 ten selam 🙆🏻♀️ bel agrılarım başladı migde yanmasını önüne geçemiyorum zaten ve artık uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum kasıklarım da adet sancısı gibi Bi sancı var yalancı sancı o mu oluyor bilmiyorum 🤦🏻♀️ ilk gebeligim heyecanla bekliyoruz 😍😇
Nehir3351 busrakayalar1903 cnm Allah yardımcımız olsun senle hem günümüz hem şikayetlerimiz aynı ben sezeryan olacam.ya seninki
Canerkan1 minikprensimmm123 30+3 dünden beri kasık bel ağrım olmaya başladı kasılmalar başladı allah yardımcımız olsun yalancı sancı