Sita3434 Aylin-2015 onun yürüyüşle hareketinle ilgisi yok canım bebek hareketleriyle ilgili ayrıca bir dolanmayı doktorlar normal karışılıyor tehlikeli görmüyor
Aylin-2015 Sita3434 öylemi teşekkür ederim.Doktorumda normal karşiladi korkulucak bir şey yok dedi.inşallah öyledir🙏
Aylin-2015 Gonullf ilk doğumumda bebek ters geldiyi için sezeryan olmuşdum.İkincide onun için sezeryanla olucak.Şimdide bebeyin boynuna kordon dolanmiş bir kere😔
emiras59 Haftadayım ama yalancı sancılarım başlamadı oğluş 40 haftayı geçirtir mi sizce 🙈 topu topuna 55 gün kaldı ama sanki daha aylar var gibi hissediyorum
Busra333 Bebegimicin1 sancı nasıl bişey? Kusura bakmayın ben normalde adet dönemimde hiç yaşamadım sadece sivilcem çıkar yani bu ağrı neye benziyor ? Benim ilk hamileliğim 32+5 2 gündür agrım var ama ne agrısı anlayamıyorum. minikprensimmm123 Dilekcnkn Mine-Nur minikprensimmm123 ssssxsss emiras59
RabiaKose minikprensimmm123 Böyle bir post görünce yanlız olmadığımı anladım şükür 😁 30+5 hamileyim geçen Doktora gittim sancimin olduğunu söyledi biraz tedirgin oldum ama çok şükür şuan iyiyim 🥰
sezerus Bu sancı dediğiniz nasıl bişey şimdi kızlar arada zorlanıyorum hareketlerimde ama ağrı sızı yok gibi nasıl bir histen bahsediyorsunuz 😬
durununannesiiiiii sezerus aynı soruyu bende sorucaktım yalancı sancı nasıl oluyo ilk bebegim oldugu için çok bilemiyorum bu ara arada kasıklarımda agrı oluyo ama onu acaba
Mrvehamzaoglu 30+2 arada kasılmalar başladı , karnımın içine sanki igneler batiriyolar bazen çok canım acıyor 😕 sanırım zorlu zamanlar başladı şimdiye kadar herşey çok rahattı oğluşum da çok hareketli tepikleriyle anasının canını yakmaya devamke 😂
emiras59 nilnaib baş çevresi 3 hafta falan önde son kontrolde öyle dedi doktor korktum acaba bir dahaki kontrole düzelir mi 1 hafta 2 hafta duydum da 3 hafta çok geldi bana nedense
nilnaib emiras59 hic bilmiyorum sanırım sezeryan teklif ediyolar öyle olunca. neden 59 bu arada tekirdağda mısınız?
Anesanne emiras59 canım bizim de baş çevresi 3 hafta önde dedi doktor sonra babası da böyle mi diye sordu. Evet bizim babamızın kafası da büyük dedim☺️O zaman ondandır genetik dedi. Sizde de öyle olabilir mi
emiras59 Busra333 benimde regl ağrısız geçer ama ebemin söylediğine göre doğum ağrısı belden başlarmış kalçaya doğru yalancı sancı da ise kasıklarım karnım ağrıyor diyorlar genelde
Dilekcnkn Busra333 Genelde belden kalçaya doğru vurur canım dinlenince falan geçmez ani kramp gibi düşün doğumda sanki büyük tuvaletin geliyorda yapamıyorsun gibi düşün yani şu an sana tarif edebilceğim bu kadar 😊
Bebegimicin1 Busra333 belden kasıklara vurur kasiklarinda agri baski hissedersin isal defilsin ama oyle olmus gibi agri ve surekli tuvalete cikma hissi verir
Busra333 emiras59 hadi ya ama 2 gündür çoooook belim agruyor 😔 32+5 im çok şükür çok güzeldi hamileliğim. O yüzdem bugün de bir yerlere gittik arkadaşlarla kafede otururken belim kopuyordu dün gece de sağ dönsem sol dönsem avruyor böyle bir agrı yok. Ve karnım biraz agruyor gibi böyle agrı saplanıyor gibi ama dayanılmayacak değil sürekli yatarken pozisyon değiştirmek zorundayım
Akrepbebek emiras59 31+4 haftayim. Benimde bir kaç gündür kasik ağrılarım oluyor sanki bebek her an çıkacakmış gibi. Korkmuştum dogum sancısı mi diye ama yazını gördüm rahatladım demek ki yalanci sancılar baslmjs 🤦♀️
nilnaib emiras59 aa hahaha anladım 🙈 bende tekirdağ’da annemdeym doğum da burda olucak merak ettim o yüzden
emiras59 Busra333 bende çok ayakta durunca belim ağrıyor ama onun dışında bi şikayetim yok şükür ya ayak tabanlarım ağrıyor birde muhtemelen sizinde pelvis genişliyordur ondan ağrıyordur
Busra333 emiras59 bilmiyorum ki bu haftaya kadar vajinal agrı dışında çok şükür ne kusma ne ödem ne kanama oldu ama bi amda bi sürü sıkıntı olunca korkmaya basladım