Zeynep_ece Ben 30+5 hamileyim annem 30+1 hamile 😂annemle ikimiz aynı anda doğurucaz kız kardeşimin doğacağına mı sevinim kendi çocuğum olacağına mı bilemedim bizim gibi olan aneler var mı 😍🤔
Sancarefeem Zeynep_ece ya bence çok güzel bir duygu bu güzel anı aynı şeyleri anneyle yaşamak benim annemde genç çok mutlu olurdum valla ama o olmazdı tabi 😂😅❤️
3MelekAnnesi3 Zeynep_ece istense denk gelmez masallah tuhaf bir duygu yasasam sevinir miyim bilemedim 😂
Pembe_duslerr Hay maşallah ☺️ anneniz kaç yaşında çok şaşırdım isteyerek mi acaba Rabbim kucagınza almak nasip etsin 🙏
Zeynep_ece Pembe_duslerr Pembe_duslerr ben doğum yaparken o da heyecandan doğurmasa bari 😂inşallah aynı gün doğurmayız
Zeynep_ece 3MelekAnnesi3 bilinçli olmadı ikisi de kaza ama bu kadar tesadüf annem en küçük kardeşimden sonra baya kararliydi Bi daha getirmiceğine ben hala şoktayım yeni Bi kardeşim oluyo diye bu de benim çocuğumla ayni anda Allah herkese nasip etsin
Zeynep_ece MineLule ben annemden 4 gün önde gidiyorum ben erken dogurursam o benim refakatçım olcak ama o da heyecandan doğurmasa bari ikimiz aynı anda dogurursak teyzem gelicek refakatçı olarak
Tazemomyyy Zeynep_ece benle teyzemin arasında 7 ay var bu yaşımıza kadar hep birbirimizle kıyaslandık teyzem köyde yaşadığı için hep beni kıskandı arkamdan iş çevirdi bu yüzden annemle ananemin anne kız ilişkisi pek yoktur. Siz siz olun çocuklarınızı kıyaslamayın bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum
Tazemomyyy Tazemomyyy köyde yaşamasından kastım eğitim imkanları sosyal yaşamı benim gibi olamadı malesef dedemde baskıcı bir insan olduğu için hep çocuklarına eziyet etti baskı kurdu ne bileyim işte imkanlarımız aynı değildi bu yüzden ananem beni sevmez