gurbetcikizii Dilekcnkn hıı evet biraz fazlaymış fiyatı 😬🤪😂 bübchende o civarda 60 tl filan az önce bi abla mesela dalin çocuğunun gözünü yaktığını söyledi oda bübchen kullanıyormuş çünkü
Dilekcnkn gurbetcikizii Kaç tane çocuk dalinle banyo yaptı bizde eltimin çocukları falan halada yıkanırlar ilk kez duydum dalinin göz yaktığını hatta mustelayı diyorlar göz yakıyor diye 🤷♀️
asilinannesi2609 gurbetcikizii mustelanın yenidoğan avokado şampuanını aldık herkes çok öneriyor yenidoğan hassas olduğu için onu kullanmak istediö
Kodalailesi gurbetcikizii mustela kullanıyorum kızıma ilk uni baby almıştım kuruluk yaptı dalin kullandım yine aynı büyük boy mustelayı 110 TL ye almıştım ama 7 aydır flan kullanıyorum hala yarılanmadı bile kızımın saçlarına çok iyi geldi
gurbetcikizii Kodalailesi yaa bilmem çok iyi oldu teşekkür ederim inshallah yara filan olmamıştır zamanında 🙁
gurbetcikizii Glcn22 evet bende zaten o 3 şampuan arasında gidip geliyorum ama bi tekrar canlı gidipde hem kokusunu hem içindekileri vs bakıp araştıracağım 😅
Deryabelinay gurbetcikizii Migros indirimlerini takip edip alabilirsin ben pembe olanı kullanıyorum kızım için
Emdok Burt bees aldım ben☺️İkizlere hamileyim içeriği temiz diye aldım umarım sıkıntı olmaz sıkıntı olursa bübchen alacağım
Melekanne91 gurbetcikizii bünchen mustella sebamed bu 3 unden birini tavsiye ederim canim 3 de en iyi markalar
merveacikgoz Bende ilk oğlum da hep dalin kullandım 3.5 yaşında hala kullanıyoruz bu hamileliğimde gene dalin aldım ama mustela da hep aklımdaydı onu da aldım mustela kullanırız bittimi daline geçeriz içimde kalmasın 😄
Littlespy gurbetcikizii içeriği temiz ve bitkisel olduğu için Incia aldım herşeyi, deterjan ve emzik biberon temizleyiciyi de siveno baby aldım 🙃
anti_mateist65 Littlespy bende böyle almayı planlıyorum. İncia markasını kendim için bi kaç ürününü kullandım ancak bebek için şampuan da göz yakıyor diye okudum kullandınız mı acaba, memnun kaldınız mı?
Eda115354 gurbetcikizii ben de bübchen aldım daha denemedik ama yorumları iyiydi sadece Türkiye de pek bilinmiyor