Residekeless Hanımlar merhaba 🤗 Sizlerden bir tavsiye isticem. Mide bulantılarım beni biraz savurmaya başladı 😔 reflüm olduğu için biraz zorlanıyorum. Var mıdır sizlerden birşey yapıp iyi gelen her türlü öneriye açığım 🤭
Nazli_ayar Residekeless Sakız çiğnemek çok iyi geliyo. Mide bulantısından dolayı oluşan açlık hissinide gideriyo. Ben bı aralar bütün gün sakız çiğniyodum 😂
[silindi] Residekeless benide maden suyu rahatlatmıştı birde prilam kullanıyorum onun sayesinde kusmak nedir unuttum şükür 🙏🏻
Aysegul_9 çok şükür yasamadım ama mide bulantısına sakız çignemek iyi geldiğini duymustum yaglı yiyeceler yememek ve az ve sık yemek yemek
Serrammm Leblebi kraker ve peynirli tost ayrıca kabuğu soyulmuş elma 😊bana bunlar iyi geliyordu baharatlı yağlı gıdalardan uzak dur yediklerini iyice çiğne
Residekeless [silindi] Prilam bulantı hapı gibi bişey sanırım. Çok teşekkürler inşallah bana da fayda eder 🥰
Nazli_ayar Residekeless Onu bende kullandim aşırı halsizlik ve uyku yapıyo onu içinde uyku bastiriyodu bana elim kolum kalkmiyodu bütün gün uyuyodum. Doktorum bu hapin yan etkisinin olduğu ve normal oldugunu soyledi ama ben ilk kutu bitince tekrar almadim sakız çiğnedim hep😂