Mirzamm21 Selam cnm annişler sizce bebişlerimizi ilk ne zaman yıkamalıyız göbek düştükten sonra diyen var çevremde eve getirdiğinde yıkadım diyen var sizce hangisi sağlıklı bilgilenelim ☺️
Merkun Mirzamm21 doğduktan sonra hergün sildim suyla göbeği düşüncede yıkadım☺️ Doktorum göbeğinin düşmesini bekle demişti bana
Zeyyyn Mirzamm21 hastanede güzel yıkanmadığı için genelde doğduktan 3 4 gün sonra yıkıyordu annemler göbeğine su değdirmedenn
Asyaayaz1 Eve gelir gelmez yıkadık doktorum hava çok sıcak haftada iki kere yıka göbek düşene kadar dedi sonra sık yıkarsın dedi 1 aylığız nerdeyse
Mirzamm21 Zeyyyn göbeğine su gelirse iltihap kapabilir dediler bende ondan tedirgin oldum biraz ama bilemiyorum
Zeyyyn Simgeozturk11_ 40 gün hergün mü yani 😊 ekimde doğum yapıcam soğuk valla çok yıkamam hasta olur çoçuk
Nurtrky Mirzamm21 eskidenmiş o inançlar herkes yıkıyor artık bende yıkıcam hastaneden gelince hemen çünkü hastanede yıkamıyolar bebişleri
Haticeyakup Mirzamm21 eve geldim yıkadım sonra 2 günde bir sürekli yikafim canım. 7 günlük göbeği düştü
Mirzamm21 Haticeyakup bende yıkamayı düşünüyorum ilk geldiğimde rahatlasın çocuk ama biraz korkutanlar oldu göbeğine su değerse iltihap kapar falan