Glsm48 25 haftalık hamileyim ve bugün pembe kan geldi vajinden mi geliyor diye endişelendim , dikkatle bakınca idrardan geldiğini farkettim, pazartesi günü doktora gideceğim randevu aldım gidene kadar önerisi olan yaşayan var mı ?
Tugce-ylds Glsm48 benimde antibiyotiğim yeni bitti aynısı oldu canım bugün tekrar idrar verdim sonucum temiz çıktı çok şükür bol bol su iç ama muhakkak hemen doktoruna git bende çok korkmuştum
KubraAydin Glsm48 hamilelikle mi alakalı bilmiyorum ama , ilk evlendiğim zaman aynısı olmuştu bildiğin idrarımı yapınca kan olarak geliyordu ve ağrılı oluyordu , çok fazla enfeksiyon kalmıştım böbreklerime dağılmıştı, bi doktora danışın 🌼
Beyzalpay Glsm48 bobreklerinzde kum yada tas olablr bende kum var kirmiziya donuk oluyo bazen idrarim bol su icin
Mom526 Glsm48 canim dun aynisini yaşadım enfeksiyon varmis rahim ağzında dun sabah doktorum 3 anne fitil verdi daha yapamadim :((Baya buyuk fitiller nasıl yapacağım bilmiyorum.
Ceri5 Aynısını yaşadım pembe de değil direk kırmızı. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım antibiyotik başlamıştım 1 hafta kullandım, sonra geçti çok şükür. Yaban mersini suyu yada çayı önermişti doktorum
Glsm48 Ceri5 turna yemişiyle ikisi aynısı değil mi ? Doktora pazartesi randevu aldım gideceğim inşallah gidene kadar artmaz
Glsm48 Tugce-ylds pazartesi günü randevu aldım sabah erkenden gideceğim , sürekli su içiyorum pazartesiye kadar sıkıntı çıkmaz inşallah
Glsm48 KubraAydin ilk evlendiğimde olmuştu benimde şimdi hamilelikte yine oldu , daha önce de enfeksiyon oluyordu , antibiyotik kullanınca geçiyordu ve kan gelmemişti hamilelikte
Sevilss Glsm48 bol su iç limonlu su bir tık daha farkediyor enfeksiyon olmuşsundur büyük ihtimal. Ama mutlaka doktor teşhisi ile uygun tedaviyi ol çünkü ilerleyen enfeksiyon düşük riskini artırır demişti doktorum
Ceri5 Glsm48 bir fikrim yok ya turna yemişiyle aynı mı? Ama idrar yoku enfeksiyonu tehlikeli bir durum pazartesiye kadar zorlaya zorlaya bol bol su iç
Glsm48 Beyzalpay hmm normalde 3 litreye yakın su içiyordum bu ara biraz az içiyorum o mu tetikledi acaba ? Bebeğe zararı olur mu ki
Beyzalpay Glsm48 yok cnm olmaz ama ilerlerseagrilarin falan dogumu tetikleyebiliyoms erken dogum riskinnolusur su icmeyi ihmal etme ilac vermiyolar ztn
Beyzalpay Glsm48 evet bana vermedi antibiyotigi cok onermiyorm dedi doktor bol su ic hergun dedi ictigim zman cok rahatim az icersem cok agrim oluyor idrarim koyulasiyor
Beyzalpay Glsm48 benimde 21 haftalik cok endise etme su icersen bi sorun olusmaz ozellikle bu sicaklarda terledgmz icin su ihtiyaci daha fazlalasiyor
Glsm48 Beyzalpay daha önce ki enfeksiyonda antibiyotik vermişti , ama kanlı olanla ilk kez karşılaşıyorum bakalım benimki ne diyecek
Glsm48 Beyzalpay inşallah artık damacananın başından kalkmam bu ara az içiyordum suyu normalde günlük 3 litreye yakın içiyordum