Gozde9120 Kesinlikle spinal diyorum ilk doğum geneldi çok zor çok kötüydü bunda kesinlikle spinal istiyorum dedim kendi isteğimle iyiki spinal olmuş yine olsa yine spinal isterim çok rahattı bence işin püf noktası anestezi iğnesi yapılırken rahat olmak kendini kasmamak ben iğneyi bile hissetmedim oldu bitti dediler yatırdılar 5 dk beklediler ayaklar gitti zaten. Dr geldi başlamışlar bile anestezi doktoru bebek geliyor biraz sarsilabilirsin karnına bastıracak kar korkma dedi onu bile hissetmedim bir çıkardılar gördüm minigimi tepeden herşeyi unuttum getirdiler yanağıma koydular oy ne güzel bir andı. Hiç unutmicam hayatım biyunca ilk kızımda geneldi getirdikleri anları bile hatırlamıyorum narkozun etkisinden. Uyandığımda ki o acılar zaten çok zordu bastırma işlemleri vs bir hafta yattım bunda bebeğimi ben giydirdim altını ben aldım hastanede hep yurudum ertesi eve geldim evde de yatmadım çok güzeldi çok rahat oldu. Baş ağrım olmadı şükür bol Nescafe bitter tükettim hastanede. Ama bir ay sonra bel ağrısı başladı baya şiddetli oluyor bazen geceleri ozellikle ama değer yine olsa yine spinal isterim 😁😁