Gulper Mrb arkadaşlar dün 2li test sonucum %84 riskli çıktı down sendromu riski ve bundan emin olmak için bir kaç testi istedi kesin sonuca varmak için emin olmak için yırtdışına gönderelim dedi böyle birley başına gelen varmı yaşayan yada yardımcı olur musunuz naısl bir yol izlediniz
aycaa_ Gulper Bana da aynısını dediler, gen testi yaptırdım ve sonuç temiz çıktı bebegim cok sağlıklı olduğu ortaya çıktı. İçini ferah tut, doktorlar herkese aynı şeyi söylüyormuş bilseydim hiç yaptirmazdim bile
Dilekcnkn Gulper Canım yani bir yönlendirme değil ama genelde ikili testlerde hep böyle oluyor yani doğruluk payı yok doktorlarda biliyor aslında bunu bilmelerime rağmen başka test istiyorlar anlamış değilim ben 2′li falan hiç birşey yapmadım doktorumda aldırmam dersen gerek yok dedi yani strese koyma kendini durumun müsaitse istersen yaptır ama sanmıyorum kötü birşey çıksın
sumeyyesevinc_ Ben tarama testi yapmadım yapmayı uygunda bulmuyorum enazından bana göre kadere inanıyorum öyle bişi olsada nen bebeğimi aldırmam benimde ilk hamileliğim 23 yaşındayım eşim de bu düşüncede tabi araştırdım sordum doktorlara tarama testini ben çok doktorda değiştirdim yapmadım deyip düşüncemi söyleyince tebrik ettilerde aslında demek istediğim tarama testinin çok düşük ihtimaller yüzdeler arasında çoçuğunuz böyledir deniliyor ta birşey vardır yada yoktur yüzde 50 bir ihtimal vardır bize 100 bişi sunulmuyor ve gerçek olma ihtimali çok düşük yanılma patı çok yüksek zaten 22hafrada detaylı utrasona gidiliyor ordada doktorum bunları anlattı tarama testi tapmasan bile detaylı utrasyonda gözüküyor tabi ailede down sedorom mu yoksa yada akrabada içinizi rahat tutun Allahın iziyle bişi yoktur inşallah Gulper Gulper Gulper
Hatice-Cihan Gulper bankada yüksek riskli dedi Dr amnio sentez öneriyoruz yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi bende istemiyorum dedim üçlü test için kan aldılar sonucu hala çıkmadı bayanların çoğu böyle cikiyo sanırım test sonucu benimki yaştan olabilir dedi 39 yaşındayım fetal DNA testi varmış kanda bakiliyomus yurt dışına giden o test ben gerek duymadım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲