Nazanypc Deletedmom342 kizçeler 😀 valla ben bir tek kapı süsü yapabildim kendim ellerimle. Gerisini hep kayinvalidem yapiyo, altın yastığı, baybnest, nevresim takımı, lohusa terliği ve tacı 😂 ama maşallah deyin bak 😂😂
Zmra_Ozcan Deletedmom342 ben bugün keçeden kapı süsü yapmak için malzeme siparişi verdim, aynı zamanda emzik zincirini de kendim yapıyorum şuan,son olarak da müslin kumaş siparişi verdim, ondan ağız temizleme bezi ve omuz örtüsü yapmayı planlıyorum, bittiğinde instagram sayfamda paylaşıcam👉Hamilelik.Maceram dan bakabilirsin, hazır da alabilirdim fakat kendim de bebiş için emek harcamak istedim , umarım güzel bişeyler ortaya çıkar🚼🙏
taninmayananne Deletedmom342 kapi susu taki yastigi lohusa seti bebegime el orgusu yelek bunlari yaptim 32 haftaligim hastane cantasini vs hazirladim bulut yastik yaptim birde emzik zincirini yaptim kendim bunlar bana 250 tl ye maal olacakken ben maliyetini 100 liraya getirdim hemde hepsi cok guZel oldu ve el emegim oldu evde zaman gecirmek icinde gayet iyi oluyor
begumge Deletedmom342 puset, portbebe,battaniye, yelek, patik, hırka, yenidoğan fotoğraf kostümleri, Müslin örtüler, pazen Kundak lar, pike, emzirme önlüğü, tulum, astronot, ev ayakkabısı yaptım. Sırada kapı süsü var.
kckynssna Bende beşiğinin üstüne ve gardrobunun yanına asmak için çerçeve yapıyorum yani içine koyacağım yazıları yaptım ama haftasonu ikeaya gidip çerçeve alıp tamamlıycam inşallah 🤗 mesela birinin içinde ismi yazacak, diğerinde mutlu bebeğim vs vs 🤗
Deletedmom342 kckynssna nasıl yapıyosunuz bende bişeyler yapmak istiyorum ama aklıma battaniye örmekten başka bişry gelmiyo 🤔
kckynssna Photogridi indiriyorum güzel bir arka plan resmi buluyorum mesela mavi bulutlu mavi yıldızlı felAn. Sonra onun üzerine yazmak istediğim şeyleri yazıyorum, inşallah oğlumun ismi Oğuz Selim olacak o duvar kağıdının üzerine oğuz selim yazıyorum güzel bi yazı stiliyle sonra kırtasiyeden renkli olarak çerçeve boyutuma göre çıkartıyorum. Düz çerçeveye koyup asıcam inşallah çok basit 😍
Deletedmom342 Nazanypc maşallah maşallah bende öyle şeyler yapmak istiyorum işte hem vakit geçirmek için hemde el emeğim olsun diye 😊
Tugceyildiz Kapı süsü yaptık halattan eşimle beraber. Küçük gülsuyu şişeleri yaptık üzerine etiket yapıştırarak fiyonklu olarak 😄 annemde anahtarlık ördü renk renk kese değil de ben tül kestim yuvarlak şekilde fiyonklu sarıp etiketledik 😍
Filizdogan Deletedmom342 pınterest camım bütün ne ararsan bınbır cesıt örnek bulabılırsın çok güzel bı program
Partk Deletedmom342 canm pinterest instagram hayal gücüm falan birlşyo kapı süsünü instada mabebeden bakıp yaptm keçeden çok gzel görselleri var
Filizdogan Deletedmom342 babynest şapka patık amıgurımı oyuncak ısımlı emzık zıncırı krıstal ısımlı bebek cevsenı kapı süsü takı yastığı dağıtmalık hediye Falan 😊 Emzirme yastığı falan yaptım annemle bakalım elımızden geldıgınde hazırlıyoruz 😊
DenizD Deletedmom342 benım kızım olacak allahın ıznıyle odasını kugu yaptım besıgının ustunde duvarda guzel bır kugu fıguru ve ısmı asılı halısı kugulu bırde fısonyerının ustune raf altım ev seklınde onları susledım
YaSeEeeee Oğlum olacak allah izin verirse benim annem tüm örgülerini yaptı ama ben sadece yastık yaptım oğluma birde cibinliğini süsledim, diğer herşeyi hazır aldım takı yastığı kapı süsü hediyelik hastane ikramları magnet isimli tulum terlik taç 👑🤩🤩😆