GamzeKrmn Merhaba ☺️ 23+6 dayız aslında yani 24. Haftadayız tekme vs net olarak hissedemesem de hıçkırıklarını inanılmaz net hissediyorum 😍 ilk gebeliğim sizler tekme vs hissediyor musunuz🙄
gebeskaplumbaga GamzeKrmn hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz yani nasıl bişey bende 33 haftalığım bugüne kdr hissetmedim veya hissettim de benmi bilmiyorum 💁♀️
Cnsymn GamzeKrmn her annede farklı oluyor. Mesela ben iki akşamdır bebeğin hareketlerini dışarıdan eşimle izlemeye başladım. O kadar net belli ki. Haftam daha 22+3. Bildiğin hareket yaptığında karnım yukarı inip çıkıyor çok güzel bir duygu.
Zeyyyn gebeskaplumbaga 30 haftadayım bende pek hıçkırık anlamadım 😂 burda yeni duydum bende sorun var anlamıyorum galiba
GamzeKrmn gebeskaplumbaga ya açıkcası bende tekme mi atıyor vs onu anlamıyorum mesela ama hıçkırığı çok net hissediyorum tüm hareketlerinden daha net🙈
Asyaayaz1 Hıçkırık otuzdan sonra hissedilmeye başlar kalp atışı gibi uzun sürer sizinki damar atması yada bebeğinizin ufak tekmeleridir
GamzeKrmn Asyaayaz1 hatta internette de bakın okuyun “Gebeliğin 4.ay civarında annenin zaman zaman hissettiği titreşimler işte bu hıçkırıklardır.” Ama ben içimden hıçkırıyormuşum gibi hissediyorum net bir şekilde 🥰😍
GamzeKrmn Zeyyyn valla nasıl anlatıyım bildiğiniz sanki siz içinizden hıçkırıyormuşsunuz gibi içerden bir tepkime 🙈😅