smnr000 Merhaba kızlar, Züleyha güzelde doğum yapan var mı aramızda? Yaptıysanız süreç nasıldı normal mi sezeryan mı yaptınız bilgilendirir misiniz?
Vildan51 smnr000 Züleyha hanıma doğum yapmadım ama muayene için gittim daha önce.Cok tatlı pozitif ve ilgili bir doktor.Isinin de ehlidir.Kirmaz üzmez aradığınızda telefonun ucundadır her zaman.Instangramda sayfası var takip edebilirsiniz
Eymen68_ smnr000 ben zemine Şengülde doğum yaptım Züleyhaya arkadaşım gitti memnun kalmadı ama zemine hanımda sezeryan doğum yaptım baştan beri ona gidiyorum cooook memnun kaldım
smnr000 metehaninannesiii evet canım oraya gidiyorum ama şehir dışından geldim 2 sefer gittim daha.. pek bilgim yok o yuzden
smnr000 Neslihan3866 aslında kayseride sezeryan doğum yapanlar diye de konu açmıştım doktor önerisi için ama pek yazan olmadı maalesef keşke yazsalar da bizim gibi son zamanlarda gelenler faydalansa arkadaşların tecrübelerinden😕
Vildan51 smnr000 Sezeryan için doktor soruyorsanız Hüma Hastanesi Doktor Erşad Batmaz kesinlikle tavsiyemdir
smnr000 Eymen68_ hadi ya aslında genel tavrını genelde beğeniyorlar bencede fena değildi tavırları ama doğumunu bilmiyorum
Hilal_cskn38 smnr000 biraz sert yapısı biraz yumuşak yapısı var bi kere gittim başka gitmedim şimdi hamıle yim Acıbadem’e gıdıyorum ama tören hastanesi Gülcan yazıcı özgün var harıka doktor
Vildan51 smnr000 yok hastanede kötü değil 2 defa doğum yaptım düşük yaptım.Gayet ilgililerdi.Erşad bey zaten hastanenin sahibi onun hastaları ayrı ve özel 🥰
smnr000 Vildan51 çok geçmiş olsun🙏🏻 Tekrar değerlendireyim o zaman 😊 cahit bey sezeryan konusunda nasıl peki bilginiz var mı?