ay-se Benim canım son bir haftadır hep mısırlı şeyler çekiyor ama öyle böyle değil çok her şey mısırlı olmalı sanki 😂
defnosunannesi_ ay-se ay canim sen bensin benim mısır aşkım paha biçilmez az önce yedim hatta okdr çok yiyorumki bana kocam tavuktan farkın yok sürekli darı yiyorsun diyor 😂🤭hatta kışın olmuyor diye dippirizi mısırla dolduruyorum
Mom654 ay-se aynıyız vallah şuan bile eşimle almaya gideceğiz ama arabamızı arkadaşı aldı sinir krizi geçireceğim
ay-se Seda_nrr her şeyi o kadar çok karıştırdım ki ama tıpkı bir tavuk gibi mısır delisi oldum 😂 tatlı kısmına gelirsek yaş pastanın üzerine mısır koyup yiyebilirim 😍
metehaninannesiii ay-se aman bakma sen ona can bogazdan gelir ye gitsin yavrun icin sut yapar iyi olur pek severim bende😂😂
derya46 ay-se ah canim benm de 3 4 gündür beyaz lahana sarmasi cekti heryere baktim ev yemekleri yapan yerleri bile aradik esimle yok en sonunda pazardan aldim duruyor yapacagim inşaallah 😋🤣
Nilufar_1996 derya46 Eşime internetten sipariş verdi halasına yaptırdı yedim ben 😂 yerken bile ağladım ne zormuş bu hamilelik. İki tane lahana almış bitanesinide ben sardım difriza attım. Burda yazın lahana bulunmuyormus. Siz nerden buldunuz.