Mom21 2 gundur cok kötu sigara istiyor cnm böyle yanimda biri gecerken icerken o sigara kokusu bni bnden aliyor bitane icsem sizce dogru olurmu ?
sudamlasi Mom21 hayır canım doğru olmaz tut nefsini bi taneyi içersen bi daha bi daha içmek istersin lütfen içme sigara içilen yerlerden uzak dur🙏🏻
Kibarbaby Mom21 içme. Benim canım içmek istediğinde ay ne iğrenç koktu diye nefsimi köreltiyorum ve bu zamana kadar hep işe yaradı bir veya bi paket hiç bi farkı yok
nesly Mom21 bence o pasif içicilikten bazen bende öyle oluyorum boşver içmemeye çalış bebişine yazık 😕
deletedmom351 Mom21 Önceden içmiyorsan hiç yönelme o zaman ne güzel bebeğini sağlıklı büyüt sonra pişman olma 1 tane sigaranın bile nasıl büyük bi tehlikesi var.
Bihilal Mom21 bende de tam tersi bi durum kokusundan bile kusacağım geliyo o derece ama insan bazen böyle şeylere aş erebiliyo demekki bende paradontaks diş macununu yiyesim geliyodu o derece cnm istiyodu 🤷♀️
mucizemizibekliyoruzz Mom21 zaten sigara kullanmıyormuşsunuz bunu sürekli düşünüp aklınıza getirmeyin. Benimde canım çok şey istiyor ama bebeğim için zararlı diye yiyip içmiyorum bide sizinki zehir yani. Unutun gitsin hayatınıza devam edin