Arkadaşlar uzun uzun anlatacağım umarım dertleşmeme ortak olur bana cevap verirsiniz. Ben 4 yıllık evliyim ama hala daha eşimin ailesine alışamadım evime herhangi biri gelince aşırı gerilirim zaten. Çünkü bekarken bizim evimize pek misafir gelmezdi o yüzden hiç alışık değilim… her neyse 19 haftalık gebeyim. kayınvalidem kayınpeder görümce geldiler hamile olduğumu biliyorlar çok birşey beklemediler benden ama dediğim gibi ben aşırı kazıldığı İçin sürekli onları memnun etmeye çalıştım yatıp dinlenemedim. İstanbulda cehennem sıcağı vardı suların içinde kalıyordum bu böyle 3 gün sürdü nihayet gittikleri gün külodumda kahverengi lekelenme gördüm eşimle hastaneye gittik hemen ve doktor bebekte bir sorun görünmüyor büyük ihtimal yorgunluktan olmuştur dedi. Eve geldik ben bu sefer grip oldum sanırım sürekli terleyip soğuduğunda İçin oldu. 3 gündür de bu ağır griple can cebelleşiyorum. O kadar ağır grip oldum ki öksürmekten hapşırmaktan ciğerim sökülecek gibi oluyor. Bu kahverengi lekelenme yeni olmuşken doktor bana istirahat vermişken bu grip beni çok korkutuyor. Arkadaşlar gebelikte gribim soğuk algı lığının bebeğe bir Zararı olur mu?