Tugbaumit 36 haftalığız oğlumla doğumum başladı 1 haftadır serum ve iğneyle durdurmaya çalışıyorlar doğumu makat geliş olduğu için normal Doğum yapamıyorum Doğum pozisyonu almıyor bildiğim kadarıyla bu mecburi sezeryana giriyor fiyatlarında değişiklik oluyormu internetten baktığımda hep normal Doğum mecburi sezeryan isteğe bağlı sezeryan var ben isteğe bağlı değil mecburiyetten olucam bilgisi olan varmı
Deletedmom18 Tugbaumit ne alakası var canım anlamdım ki bende isteğe bağlı spinal sezeryan yaptıracağım fiyat aynı 1200 ilginç geldi arttıramazlar kafalarına göre ki
SeydaDoruk Tugbaumit ben geçen hafta kontrole gittiğim hastaneden Doğum fiyatı alırken normal Doğum ve zorunlu sezaryen için aynı fiyatı söylediler. İsteğe bağlı sezeryan için fiyat farkı vardı.
Burcu59 Tugbaumit evet benim dogum yaptigim hastanede var boyle bi uygulama zorunlu sezeryan daha ucuz istege bagli olandan
Eliffff Tugbaumit canım hastaneden hastaneye değişiyor.genellikle mecburi sezaryen bi tık daha normal doğuma yakın fiyatlı oluyor.isteğe bağlı daha pahalı oluyor.
Tugbaumit Deletedmom18 şimdi söyle canım benim herşeyim normal di ama bebek dönmedi mecburi sezeryana giriyormuş normal Doğum 1500 sezeryan 2000 tl ama mecburi de fiyat düşüyor diye duydum onu merak ediyorum
Deletedmom18 SeydaDoruk her yerde değişiyor mu acaba ben ilk defa duydum İnan’ın normal Doğum 1000 lira spinal sezeyan 1200 o şekilde konuştuk öyle anlaştık hastane kendi isteğimle spinal olucam düşse fiyat burada ne kadar düşebilir diye de düşünmüyor değilim
Deletedmom18 Tugbaumit Hım anladım canım zannetmiyorum öyle birşey olduğunu ama hastaneyi arayıp sorsan bilgi veriyorlar
SeydaDoruk Tugbaumit benim muayene olduğum hastanede var. Başka yerler için bilgim yok muayene olduğun hastane ile görüş bence sana yardımcı olurlar
SeydaDoruk Deletedmom18 sizin fiyatlar birbirine yakın. Bize normal Doğum ve zorunlu sezeryan için 2250 TL fiyat verdiler. İsteğe bağlı sezeryan 3.000 üstündeydi.
Deletedmom18 SeydaDoruk ooooovvvvv şu işlere bak ya ne kadar pahalı resmen para ile çocuk sahibi oluyoruz parası olmayan hamile kalmasın diyorlar