Öncelikle 35. Haftada böbrek taşı düşürdüm ve sancılarını yaşayanlar bilir berbat birsey 37 haftaya kadar bir sıkıntı yok gayet güzel ilerliyorduk normal doğum yapmak için merdiven inip çıkmaya hurma yemege basladim her aksam duzenli yuruyus yaptim ama taki 38. Haftada kontrole gittigimde ödemimi şikayetlerimi anlatınca doktorum protein kaçağından şuphelendi hemen tahlil verdik tamda doktorun şüphelendigi gibi protein kaçağı çıktı doğum için günlerimizdeydik zaten beklememize gerek yok bebegi ve seni tehlikeye atamam sezaryan olucaksin dedi diger gün hastaneye geldik işlemlerimizi yaptik anestesi uzmaniyla görüstük spinal olmayı ben istedim çünkü her ana şahit olmak istiyordum covid testi verip eve geldik tabi o gece 6 ya kadar döndüm durdum uyuyamadim taki 6:10 geçene kadar böbrek ağrılarım başladı şiddetli bir şekilde 8 ’dede yatışım yapılacaktı ama 7.30 kadar dayanabildim acilden giriş yaparken afedersiniz bir anda kusmaya basladimm hemen serum felan takildi yukariya çıktım yatışım yapıldı 11 e kadar böbrek sancısı çektim serumla falan hafifledi biraz evet geldik en güzel yerinee saat 11:40 da sondamı takmak için başka bir odaya geçiş yaptım takıldı oyle çok ağrili olmadı sadece yanma oluyor sonrasinda sedyeye aldılar ve ameliyathaneye dogru gittik tabi arkamda eşimi ailemi geride bırakmıştım bunun üzüntüsü vardı ama kızımla birlikte çıkacağım içinde mutluydum içeriye geçtim hemen tekrardan damar yolu açıldı gerekli hazırlıklar yapıldı en son anestesi uzmanı iğnemi yaptı iğnede öyle korkulacak gibi değildi sinek ısırığı kadardı acısı bacaklarım ayaklarım bir anda sıcaklaşmaya başladım 12:05 te başladılar kesip biçmeye 12:10 geçe kızımın sesini duydum öyle ilk çıkarınca gösterdiler sonra bebek doktoru ve hemşiresi temizleyip yanima getirdiler koklastık öpüştük 12:30 dada benim işlemlerim bitti saat 1 de odama geldim anne baba esmer olunca kızımı esmer bekliyorduk ama kizım pamuk gibi beyazdı evet uyuşukken agrılarıniz olmuyor 4 saatin sonunda uyuşukluğu geçti hafiften ağrilarim basladi hemen agri kesici igne yapildi zaten serum sürekli takılıydı ağrılarım kesildi 6 saatin sonunda geldik ilk ayağa kalkmaya evet ilk ayağa kalkmak gerçekten zor ama yapilamayacak kadar değil ilk gece 4 kere ayaga kalktim tuvalet ihtiyaclarim icin bugün ikinci günüm ve baya desteksiz yuruyup oturabiliyorum ama kızıma sutüm yetmiyor bugün çok huysuzz ama butün acılara deger rabbim herkeze bu duyguyu yasatsın inşallah bu arada spinal anestezide bas agrisi bel agrisi oldugu söyleniyor ama ben yaşamadım 😍