Rzyadm12 17 gün gecikmem var ama TESt yaptığımda tek çizgi bugün yine yaptım sanki biraz soluk gibi ama emin olamadım resim atabilirsm sizde bakarmisinz
Seda_nrr Rzyadm12 https://imgyukle.com/ Bu linke tıklayıp fotoğrafı yükleyip fotoğrafı kopyala yapıp buraya yapıştırıyorsunuz
Yamacin-Annesi Rzyadm12 Cok silik çıkmış testin varsa yarin sabh yine yap ama en iyi sonuc kan acile git karnim ağrıyor gebeliktende şüpheleniyorum dersen kan testi yapar 1 saate alirsin sonucunu
Rzyadm12 Hafissee evet çok uzun bende farkındayım ama iste diğeri iki çocuğumda hemen belli olmstu 1 hafta bile gecikmeden yaptım test çıktı bunda anlam veremedim
Mavi34 Rzyadm12 çizgi var ama fazla damlarmışsın galiba biraz yayılmış sanki net değil. Erken test alıp yap istersen belki geç döllenme olmuştur 17 günlük gecikmese.nirmalde.cok net olması lazım.cizginin
Mavi34 Rzyadm12 sanki idrar fazla.olmus gibi dağılmış canim. Inşallah vardır. Pazartesi sağlık ocağında kan ver istersen daha garanti olur
Alyabebekk Rzyadm12 emziriyorsanız adet düzensizliği olabilir. Attığınız resimde pek belirgin değil ikinci çizgi 17 gün gecikmeye rağmen. Emzirme döneminde adet düzensizliği olabiliyor, acilden bi kan verin ya da kadın doğuma muayene olun