catlover1 Kızlar 32 haftalık hamileyim bugün belim çok ağrıyor ilk kez bu kadar çok ve adet sancısı gibi bi sancım var hafif ama normal mi acaba
Betfer catlover1 bence cnm büyüdü ya ondan normal yani of benimde ayaklarım ağrıyor yürüyüş yaptım iki ayağımda ağrıyor topallayarak yürüyorum
Nilya88 catlover1 genitalinde de ağrı varmı adet gibi aynı sanki aşağı taraf düşecekmiş gibi benim iki üç gündür o şekilde üşüttm mü acaba 😔
Hahahh12 catlover1 bel agrısı bi kac gün önce bende de oldu bir gün falan sonra gecti . Bgn de saniyelik adet sancısı olup gecti bi kac kez normal sanırım kontrol hafta içi soracam doktora bu arada 32+4 bende
Hmyra_01 catlover1 bende 32 haftalıgım cnmm benimde çok şiddetli ben agrım vardı çocuk karnımda sertleşiyırdu doktora gittin nst de şancı cıktı doktoruna söyle istersen
aslanreis catlover1 geçmiş olsun doktorunuza söylediniz mi bu şikayetinizi belki magnezyum kullanmanız gerekiyodur benim rahim kasılmalarım oluyo adet olucakmısım gibi karnım bi degisik oluyo ozaman anlıyorum ilac icmem gerektigini
Prenses_annesi1 Ben vitaminleri ve kan hapimi bu ay yutmadim ayni sıkıntı bende var ha bide tabi bacak ağrısı 😟 nromal diye tahmin ediyorum pazartesi doktora gittigimde sorucam ama yinede sende bi sor istersen
catlover1 Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim çarşamba randevum vardi da yarin devam ederse mesaj atarim bakalim ne diyecek. Bebek hareketleri normal benimki zaten çok hareketli bir bebek değildi hiç.