ben biontech olmayı düşünüyorum almanyadan çevrem çok oldugu için oradaki alman asıllı hamilelerle de türklerle de görüştüm. Özellikle 20. haftadan sonraki haftaları tercih ettiklerini söylediker. Yine de yanlış yönlendirmek istemiyorum sizleri. Zira o kadar güvenilir yerlerden teyit aldım hatta italyada covid araştırma merkezinde çalışanlara bile ulaştım bi sakıncası yok yaptırmanın ama yine de içimde bi kuşku var. Öğrendiklerimi aktarmak istedim. Herkes kararını kendi versin umarım hepimiz sağlıkla doğururuz gerçekten böyle bi ortamda doğum bile ne kdr zor hale geldi. Geçen sene herşey daha kolaydı diyorum eşime. En azından kimse sokağa çıkamıyordı maske zorunluydu. Şimdi herkes sokakta ve maskesiz. Dün asansörlere bineceğim benle birlikte 3 kişi daha girmek istedi. tek binmek istiyorum dedim baya da bekledim asansörü. Herkes ters ters bakıyor. Neyin nesi ters anlam veremiyorum millet olup atlatmış bişe olmadığını teyit etmiş sanırım. Yada sen aşı olduysan bu kdr serbest gezmene küçücük asansöre inatla 4 kişi binmenin ne gereği var. Evde kalıyorum çıkmıyorum aşı olana kadar. İnsanlar aşmış artık covidi.