Fatos-90 nergisscelik benim de kontrolüm var pazartesi. Allahım bebişinize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin🙏
Huzurmelegim_28 Hazalmavzer 39+1 dün nişan geldi hafif sancılandım ama daha devamı yok iştee bekliyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Sim25 heyecanli1anne canım 69u gördüm ben kendim bakarken ama neye göre ölcüyorlar İnan bilmiyorum :)
Fatos-90 Yaa benim sabah afedersiniz çamaşırımda çook açık pembe renk lekelenme vardı doktoru atadım nişan dedi🤗 bana kalsa nişan öyle olmaz 🤭🤪
Hazalmavzer Fatos-90 doktor tarih verdimi bana 23 agustua en son tarih 40 hafta tam ama ya gelmezse iste 😬😬😬😬 aynıyız heralde
Hazalmavzer Catlover 40. haftaya kadar yolu var canim benimde agrim oluyor kanala daha inmemis bile persembe kontrolum var yarin 38+0 oluyorum daha neyi bekliyor inmek icin anlamadim yani 😂
Efmrv 37+2 olduk. Başı iri olduğu için 38 e kadar doğmazsa sezeryanla alacağını söylüyor. Yürüyüş yapıyorum hareket halindeyim ama hiç ağrı sancı yok 🙄
Fatos-90 Hazalmavzer ya aslında regl günüme göre 20 ağustos sat 15kasımdı.Ama doktor 34.haftamda 16 ağustosa biter bu iş demişti. Bakalım yarın ne diyecek çok heyecanlı🤗🤗
Fatos-90 Hazalmavzer canım doktordan çıktık. Şimdilik açılma sancı vs yok ama gelen renkli lekelenmeyi nişan olarak kabul etti😬
Hazalmavzer Fatos-90 2 gunegelebilir semin bebek canim bi yerde okumustum nisandan 24saat 48 saat icindd gelir diyordu