LtfiyeKarabacak Kızlar 11 haftalık hamileyim geçenlerde doktora gittiğimizde cinsiyetle alakalı bir tahmini olduğunu söyledi fakat biz eşimle öğrenmek istemediğimizi söyledik 😊 doğuma kadar 🙃 süpriz olsun istiyoruz varmı aranızda böyle bir karar verip doğuma kadar sabreden anneler babalar 😊
Deletedmom18 LtfiyeKarabacak bekleyemezdim yavruma o kadar güzel şeyler aldım ki yaptım ki dayanamazdım İnan ki 😌
Burcu59 LtfiyeKarabacak çatlardım 😂 Sabredebilirseniz helal olsun diyecegim ama hazırlıklar nasıl olacak 😁
aysgl24 LtfiyeKarabacak ben bekleyemezdim mantıklı gelmiyor bana hazırlığımı falan ona göre yapıcam çünkü 38haftalık hamileyim hergün yeni bir eksiğimiz çıkıyor
Bukett95 LtfiyeKarabacak valla dayanabilirseniz helal olsun ben hayatta dayanamam meraktan catlarim :)
Ozcndln LtfiyeKarabacak canım bende 11 haftalık hamileyim bi an önce 1 hafta geçsinde cinsiyeti öğreniyim diyorum vala meraktan çatlıcam ben 🙏😁😁😁
LtfiyeKarabacak Kızlar bende bu hazırlık olayını anlamıyorum yahu iki çocuk doğurdum ikisindede son 2 gün kala çanta yaptım🙃 napıyosunuz neye hazırlanıyosunuz bilmemki 🤷♀️ Zaten yeni doğan kıyafeti herkesin bildiği üzere abartılmadan yetebildiğince alınır çünkü çocuk çok çabuk büyür bezle ıslak mendilde her daim tedarik edilebilen bi eksik çok şükür sütüde senden geliyor zaten 😊 daha neye hazırlık yapcam bu arada hem kız hem erkek var bende 😊 Kıyafet sıkıntımız yok fakat Beyaz bir hastane çıkışı süslü ve sadede bir şapka aldımmı tamamdır bu iş 💪🏼 Çok kararlıyım kızmı geldi erkekmi o heycanı yaşıycam 😊 neticede son çocuk 🙃
Mucizemmmmm LtfiyeKarabacak ben 6 ay bekledim bende öğrenmek istemiyordum ama eşim 7ci ayda sordu dayanamadı ☺️
LtfiyeKarabacak Mucizemmmmm bende öyle bir atak bekliyorum 😂 ama sürekli onu motive esiyorum bak çok heycanlı olucak diye 😊