Kiziltan Benimde yürüyünce özellikle karnım taş gibi oluyor gazdan sanırım. Çözümü bende bulamadım. Bence bacakları açmak hafif çömelir pozisyon rahat ettirebilir yürüyüş sonrasında 😀😅
Delicesareti Zeynepssss ayak tabanın altında sıcak su torbası koy sıcak su torban yoksa kavanoza su koy o da iş görüyo ben gaz sancısından çok defa acillik oldum sıcak su işe yarıyodu
Mom51122 Zeynepssss küçüklüğümden beri gaz sancısı çekerim, yalnız rezene çayı iyi geliyor. Hamileyseniz sakıncalı olabilir ama
kubusdiyebiri Zeynepssss ağrıyan bölgene elinle bastırıp çektiğinde ağrı geçiyorsa gaz sıkışmasıdır dedi doktorum. Hareketle geçer bir tek dedi. Bir de gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bi süre demişti. Bi gayret yürümeyi deneyin bence. Çook geçmiş olsun 🙏🏻
Burcu_NFUE Zeynepssss istediğin zaman içebilirsin çooook rahatlatıyormuşum geçmiş olsun sabah aç karnınada iç mutlaka . Allah razı olsun diyeceğine eminim ☺️☺️☺️
Zeyzey97 Zeynepssss ilk gebeligimde hic bunlar yoktu arada bir tekme atardi okadar hamile oldugumu bile anlamazdim ama bu hamileligim cok fena rabbim daha kotu etmesin halimize bin sukurrr